2777
2789
برگشت نداشت؟؟دندون اینا خراب نشد؟

ن برگشت نداشتم حتی الان ک استفاده نمیکنم یکمی هم زیاد شده دندونام هم سالمه ولی خب قطع ب یقین داخلش کورتون داره ک خدتون برید عوارضشو بخونید برا من مهم نبود استفاده کردم

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تموم شدن سال💔 آرام باش عزیزم هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد ما رفته ایم و الان سال ۱۵۰۰ است...۱۴۰۴ پر از تجربه بود برام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آهان ممنونم ازتون

💓💓

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تموم شدن سال💔 آرام باش عزیزم هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد ما رفته ایم و الان سال ۱۵۰۰ است...۱۴۰۴ پر از تجربه بود برام

من از دی جی کالا سفارش دادم اصلا یک ذزه هم رو اشتهام تاثیر نذاشت فکر کنم اصل نبوده

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
ن برگشت نداشتم حتی الان ک استفاده نمیکنم یکمی هم زیاد شده دندونام هم سالمه ولی خب قطع ب یقین داخلش ک ...

دیروز گفتی کالری شمار😁

سایه به سایه دارم دنبالت میام تا بدونم چجوری چاق شدی😂

دیروز گفتی کالری شمار😁سایه به سایه دارم دنبالت میام تا بدونم چجوری چاق شدی😂

اره عزیزم آخه گفتم معرفی کنم یوخ شما استفاده کنی عوارض ببینی بیوفته گردن من ولی من از کالری شمار و بوعلی هردو برای چاقی استفاده کردم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره عزیزم آخه گفتم معرفی کنم یوخ شما استفاده کنی عوارض ببینی بیوفته گردن من ولی من از کالری شمار و ب ...

یهو اسمتو دیدم گفتم یه مزاحی کنم 😅

ممنون عزیزم فقط اسم برنامه کالریت چی بود ؟