2777
2789
عنوان

فسنجون با گردوی کهنه

3193 بازدید | 14 پست

فردا مهمون دارم میخواستم فسنجون درست کنم دیدم مغز گردو خیلی کهنه شده و بوی کهنگی میده . با این وجود آسیاب کردم فسنجونو بار گذاشتم اما خیلی بوی کهنگی میده هنوز(البته هنوز مرغ نریختم شاید مرغم اضافه کنم بهتر شه) . راهکاری سراغ دارید واسه بو و طعم کهنگی ؟ یا بریزم دور کلا ..حیفه .همه برنامه هام بهم ریخت 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب تلخ میکنه غذاتو دهان هم آفت میزنه خیلی خطر داره اونوق کل مرغ ات حیف و میل میشه باز خوددانی عزیزم ...

نه هنوز مرغ نریختم که حیف نشه . نهایت دوباره درست میکنم مرسی

سلام.شما فسنجونتون با گردو کهنه خوب شد؟منم از پارسال گردو دارم مزه کهنگی گرفته حیفم میاد بریزم دور

سلام . ببخشید دیر دیدم پیامتونو .خیر افتضاح شد یه قابلمه بزرگ پر فسنجون مستقیم ریختم دور . کل خونه بوی کهنگی گردو گرفت .

خب تلخ میکنه غذاتو دهان هم آفت میزنه خیلی خطر داره اونوق کل مرغ ات حیف و میل میشه باز خوددانی عزیزم ...

دقیقا من پختم دهن و گلو رو میسوزوند تلخ شده بود و کمرنگ و بوی کهنگی میداد کلی مرغم توش ریختم همش حیف شد اصلا گردو کهنه رو باید ریخت دور فقط

2790
2778
2791
2779
2792