2777
2789
غذا نگیر اشتباههاونا خودشون غذاشونو پیدا میکنن محیط زیستو نابود نکن

ما چند وقت پیش رفتیم پارک نهار بخوریم نزدیک 50 تا گربه تو پارک بود از بس بقیه بهشون غذا داده بودن آشتی شده بودن  نمیذاشتن غذا بخوریم

تو رو خدا بهشون غذا ندین مردم آزاریه

غذا خشک چه مارکی؟

رفلکس میگرفتم خیلی گرون شد الان فیدار میگیرم خوبه میخورن

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا بابا دوست دارن اتفاقا

من باشگاه میرم سفیده میخورم زرده هاشو میندازم دور آخه یکی دوبار گذاشتم نخوردن

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

طبیعت بله نه تو تهران آلوده که پر از آشغاله چی بخورن بنده های خدا

اون روز به یه گربه غذا دادم سریع با خودش برد داد به بچه هاش ، مشخص بود خیلی گرسنه بودن

حالا مگه با یکی دو بار غذای ما چی میشه!

اون روز به یه گربه غذا دادم سریع با خودش برد داد به بچه هاش ، مشخص بود خیلی گرسنه بودنحالا مگه با یک ...

من مسیر هرروزمه منو میبینن میدون............

گربه ها شنیدم دعاشون زود میگیره... از وقتی غذا میدم زندگیم برکت پیدا کرده

نمیدونم هرروز که دارن غذا میخورن پیششون میشینم بشون میگم دعام کنید  

ما چند وقت پیش رفتیم پارک نهار بخوریم نزدیک 50 تا گربه تو پارک بود از بس بقیه بهشون غذا داده بودن آش ...

مناطق اطراف تهران که برج سازی شده بخاطر رشد جمعیت زادگاه خرگوش و روباه و سگ و انواع پرندگان بود.همه رو نابود کردن و میگید برن خودشون شکار کنن!دقیقا چی رو شکار کنن؟مگه طبیعتی هم‌مونده

من مسیر هرروزمه منو میبینن میدون............

تو رو خدا بهشون غذا ندین چند وقت پیش رفتیم پارک ناهار بخوریم یه مشت گربه دورمون جمع شدن یعنی نتونستیم غذا بخوریم سریع جمع کردیم رفتیم  غذا دادن به گربه مردم آزاریه

چرا اخه میگن بهشون غذا ندین !! محیط زیست نابود میشه

تو گوگل همینو سرچ کن خیلی راحت

ببین با غذا دادن به سگا و گربه ها چه بلایی سر اکوسیستم طبیعی شهرا آوردن و هنوز ادامه داره

من خودم بیرون شهر و حتی گاهی صبح زودا به قول خودت تو سرما تو تهران که سر کار میرم حیون گرسنه ببینم براش غذا میارم اما نه همیشه 

تو گوگل همینو سرچ کن خیلی راحتببین با غذا دادن به سگا و گربه ها چه بلایی سر اکوسیستم طبیعی شهرا آورد ...

اره خب منم‌همینطور

هر از گاهی اگه گوشتی مرغی از غذا اضافه بمونه به این حیوونا میدم ولی نه همیشه.اینجوری هم هر از گاهی سیر میشن هم‌مجبور به شکار میشن