رفلکس میگرفتم خیلی گرون شد الان فیدار میگیرم خوبه میخورن
دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......
من باشگاه میرم سفیده میخورم زرده هاشو میندازم دور آخه یکی دوبار گذاشتم نخوردن
دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......
اون روز به یه گربه غذا دادم سریع با خودش برد داد به بچه هاش ، مشخص بود خیلی گرسنه بودنحالا مگه با یک ...
من مسیر هرروزمه منو میبینن میدون............
ما چند وقت پیش رفتیم پارک نهار بخوریم نزدیک 50 تا گربه تو پارک بود از بس بقیه بهشون غذا داده بودن آش ...
مناطق اطراف تهران که برج سازی شده بخاطر رشد جمعیت زادگاه خرگوش و روباه و سگ و انواع پرندگان بود.همه رو نابود کردن و میگید برن خودشون شکار کنن!دقیقا چی رو شکار کنن؟مگه طبیعتی هممونده
تو رو خدا بهشون غذا ندین چند وقت پیش رفتیم پارک ناهار بخوریم یه مشت گربه دورمون جمع شدن یعنی نتونستیم غذا بخوریم سریع جمع کردیم رفتیم غذا دادن به گربه مردم آزاریه