2777
2789
عنوان

خودم هم سطح شوهرم نمیدونم

587 بازدید | 20 پست

خودم هم سطح ش نمیدونم اون تو یک خانواده پولدار بزرگ شد اون دکتر تحصیل کرد من پول ندارم دانشگاه نتونستم برم پدر درست حسابی نداشتم که حمایت کنه همش ازش می ترسیدم اون رفت سفر با دوستاش

کمبود نداشته 

چند بار متوجه شدم دوست نداره من باهاش برم دعوت  

اگر میخواد منو ببر

میگه چرا اینجوری لباس می پوشه چادر سرت نکن مانتو بپوش

چرا آرایش نمیکنه بعضی فقط ها اصلا به من نمیگه میخواد بره جای دعوتی تنها

میره

با افتخار ایرانی‌ام، اما با عشق آمریکایی. به قوانین این کشور احترام می‌گذارم و آن را وطن اصلی خود می‌دانم هویت من از ایران است، اما تابعیت فکری و عشق من به آمریکاست. اینجا جایی است که به آن تعلق دارم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب حتی اگر چادر میپوشی شیک باش یا حجاب کامل و تیپ بزن به خودت برس .حالا خانوادت فقیر بودن خداروشکر ک ...

اون میگه چادر نپوش 

با افتخار ایرانی‌ام، اما با عشق آمریکایی. به قوانین این کشور احترام می‌گذارم و آن را وطن اصلی خود می‌دانم هویت من از ایران است، اما تابعیت فکری و عشق من به آمریکاست. اینجا جایی است که به آن تعلق دارم

روز اول دنبال این تیپ و شخصیت بوده الان هم سطحش نیستی چرا اجازه میدی تنها بره یکبار دوبار نه همیشه

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

وا خب بابات خوب نبود خودت چرا دست ب کار نمیشی؟؟؟؟ چادر میگه سر نکن نکن عبا بپوش و تیپ محجبه قشنگ بزن ب خودت برس ارایش کن درس بخون برو دانشگاه نشین تو خونه فعالیت کن ...من بچه نداشتم تمام مقاطع تحصیلی رو درو میکردم تا فرصت داری و درگیر نشدی بجنب

قبل ازدواج پول نداشتی الان ک داری عزیزم ب خودت برس و استفاده کنخب اونم دوس داره زنش خوشتیپ باشه

اون فکر میکنه من ضایش میکنم