2777
2789
عنوان

کیا مثل من این عادت بد رو دارین ❓

108 بازدید | 11 پست

از خودم متنفرم 

همین کارم باعث شده کلی اضافه وزن و چربی کبد و کلسترول بگیرم 

۳۳کیلو اضافه وزن داشتم آلانم ۲ ماهه رژیمم ۹ کیلوش رفته خداروشکر 

ولی من عادت بدی که دارم اینکه نمی تونم ته مونده غذا بزارم سیر سیر هم بشم ته بشقابم رو باید حتما تمیز کنم 

الان دیگه کم میکشم ولی امشب ۷ قاشق برنج کشیدم دو قاشق مونده بود من سیر شدم صد دفعه به خودم گفتم ول کن نخور ۲قاشق برنج ضرر بشه یا خودت ولی باز از اون دو قاشق نتونستم بگذرم 

خیلی عادت بدیه چه جوری کنار بزارم 

سریع اون دو قاشق رو برگردون تو قابلمه و بلند شو

جاتو عوض کن

بمونی سر سفره هی نگاه می کنی وسوسه میشه

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم از وقتی گفتم کم غذا میکشم کردمش دوتا بشقاب تازه همونم بعضی وقتا چشمم سیر نمیشه!!خجالت میکشم ولی بازم نمیتونم جلو شکم بیصاحبم بگیرم

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
منم از وقتی گفتم کم غذا میکشم کردمش دوتا بشقاب تازه همونم بعضی وقتا چشمم سیر نمیشه!!خجالت میکشم ولی ...

برو دکتر تغذیه مکمل بگیر 

منم قبلا بعضی وقتا دو بشقاب میخوردم ولی الان بین ۷ تا ۵ قاشق بیشتر نمی تونم 

برو دکتر تغذیه مکمل بگیر منم قبلا بعضی وقتا دو بشقاب میخوردم ولی الان بین ۷ تا ۵ قاشق بیشتر نمی تونم

مکمل چی داده میترسم بخورم چاق شم

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)

من که همیشه در حد ده دوازده قاشق برنج میخورم ولی خیلی چاقم هلهدهوله زیاد میخوردم و شیرینی که کنار گذاشتم و به لطف خدا توی ۳ سال ۱۳ کیلو کم کردم . راست میگی آدم باید از اولش کمتر غذا بکشه داخل بشقاب ع

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .