2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم کرمانشاهم رو تخت خوابیده بودم قشنگ یه متر جا به جا شدم وقتی هم رسیدم وسط پله ها برق رفت صداهای عجیب غریبی هم میومد و آسمون طوفانی شده بود فک کردم قیامته آکواریوم هم شکست همه ماهیا مردن 😢😢😢 مدارس دو روزه تعطیله پاقدممون خوب نبود همش دو ماهه اومدیم کرمانشاه دو هفته پیش که هوا وحشتناک آلوده شد الآنم که اینطوری

من اهوازم شیشه های خونه چنان میلرطید و روشور دستشویی هی تکون میخورد منم فک کردم سرم داره گیج میره اخه قبلش خواب بودم دیگه دیدم شوهرم بلند بلن صدام میزنه

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
منم رفتم طالقاني يجيزي رو قلبم سنكينه حالم خوب نيس كاش نميرفتم

من سرم داره میترکه

بدترین روزایه عمرمه

گر تو گرفتارم کنی، من با گرفتاری خوشم!داروی دردم گر تویی، در اوج بیماری خوشم!
منم کرمانشاهم رو تخت خوابیده بودم قشنگ یه متر جا به جا شدم وقتی هم رسیدم وسط پله ها برق رفت صداهای ع ...

هوا که همیشه بد بود

آره صداهایی که میومد خیلی وحشتناک بود

گر تو گرفتارم کنی، من با گرفتاری خوشم!داروی دردم گر تویی، در اوج بیماری خوشم!
منم کرمانشاهم رو تخت خوابیده بودم قشنگ یه متر جا به جا شدم وقتی هم رسیدم وسط پله ها برق رفت صداهای ع ...

حالا تو گرد و خاکش رو ندیدی بذار خرداد و تیر بشه اون موقع ساختمون رو به رویی هم نمی بینی 

کجا میشینین؟ 

میشه واسه براورده شدن حاجت من یه صلوات بفرستین؟......ممنون

امروز داغون بودم.بمیرم براشون چی کشیدن خدا صبرشون بده ان شاءالله تموم شه دیگه کبابشونم

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

بچه ها تبریز که دوره به مرکز زلزله نمیدونم چرا اینقدر شدید حس شد داییمم فکرمیکرده گوشی زنداییم زنگ میزنه صداش پیچیده توخونه من صدانشنیدم خودم البته 

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍