2777
2789
به خونه هاتون تیب نرسید ...واقعا چه حالی داشتید

با چشمام دیدم کف حال میره بالا میاد پایین فک کن ما طبقه ی هفت با این شرایط من دستمون بع هیچ حا بند نبود وقتی که برق هم رفت و تکونا اصلا اروم نمیشد گفتم دیگه الان می میریم.  یا فاطمه ی زهرا 

میشه واسه براورده شدن حاجت من یه صلوات بفرستین؟......ممنون

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میگم‌منم اصفهانم خیلی نگرانم‌:( شما امشب میخوابین ؟ کجای اصفهانین ؟

ببین راحت بگیر بخواب منم اوایل از هر اتفاقی میترسیدم ولی با خودم گفتم اگه قرار باشه بمیرم  میمیرم اگر هم قسمت نباشه سقفم بیاد رو سرم زنده میمونم اینجوری فقط لحظه هاتو خراب میکنی

صبح میشه این شب، باز میشه این در 
ما که نمیتونستیم را بریم  دخترم تو اتاقش بود تا برسیم بهش ۳ بار افتادیم زمین واقعا مرگو به چشم ...

وای واقعا زمین صدا میداد😨خدایااااااا من میترسم😭😭 خدا از سره تقصیراتمون بگذره.من خیلی گناهکارم خدااااا😔

شازده کوچولو پرسید تو سواد داری؟ روباه گفت سواد ماله آدم هاست من شعور دارم
با چشمام دیدم کف حال میره بالا میاد پایین فک کن ما طبقه ی هفت با این شرایط من دستمون بع هیچ حا بند ن ...

ای خدا بمیرم ....کرمانشاه هستید

زندگی به من آموخت که هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست ...

دیشبم من راحت خوابیدم آرامش خاصی داشتم آخه به تبریز ربطی نداشت که خدا آرامش بده به اوناکه زلزله اونجا اومد به جز اون طرفا که زلزله بوده اینجاهاکه فقط حس شده جای نگرانی الکی نیست

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍
خانمای تبریزی زلزله پنج سال پیش یادتونه؟.ورزقان.ماه رمضون بود ساعت پنج.خدایا تنم میلرزه یادم میفته

اره اونم وحشتناک بود ...اون ظهر بود آگه اشتباه نکنم

زندگی به من آموخت که هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست ...
وای واقعا زمین صدا میداد😨خدایااااااا من میترسم😭😭 خدا از سره تقصیراتمون بگذره.من خیلی گناهکارم خدا ...

وقتی گوشی رو ویبره زنگ میخوره چه صدایی داره؟؟

دقیقا اون صدا بود. ولی از همه جا خیلی وحشتناک بود خدا نصیب کسی نکنه

اره اونم وحشتناک بود ...اون ظهر بود آگه اشتباه نکنم

نه شب بود قبل افطار بود . خیلی وحشتناک بود

اونـی کہ خودم خواسـتم نشـدم...بـعد بیـام بشم اونے کہ تـــــو مےخـوای؟؟؟!!!   هـــــــہ😏