2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا خودش حافظ هممون باشه من ک الان تهرانم ولی بدنم یخ کرده هی حس میکنم الان اینجا هم میاد ب صورت اماده باش خوابیدم

خدایا شکرت مراقب کنجد تو دلم باش. ایشالا دامن همه منتظرا سبز بشه به حق پنج تن😍😍😍

من قشنگ گهواره مانند داشتم تکون میخوردم خیلی هم طول کشید ولی چون مریض بودم ظهرشم زنگ زده بودم اومده بودن دانشگاه دنبالم فکرکردم داره سرم گیج میره دارم ازحال میرم داشتم ذکرمیگفتم یهو دخترخالم دادزد نمیبینین زلزلس منم نگاه لوسترهاکردم دیدم دارن میرن اینور اونور بدجور تکون میخوردن حالا جالب اینجاست وقتای دیگه من الکی تکون میخورم زود چراغ رو نگاه میکنم زلزله نباشه دیروز چیزی به اسم زلزله تو ذهنم نمیومد.من تبریزم وقتی لوسترهارو نگاه کردم و به حرکات گهواره ای که داشتم فکرکردم گفتم حتما که مرکز زلزله خود تبریز هست خیلی تعجب کردم اینقدر دور بود و اینقدر زیاد حس شد البته من چون درازکشیده بودم شدید بود مامانم وخالم سرپا بودن حس نکردن

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍