2821
2789
عنوان

سزارین دوم

79 بازدید | 6 پست

میگم خانما...با توجه با اینکه ی نفر زایمان اولش سزارین بوده بعد تا چند وقت بعدش اگه مجدد باردار بشه دولت بهش این اجازه رو میده ک بازم سزارین بشه؟

زایمان اولم ب هر دری زدم ک سز بشم و شدم خداروشکر...برا دومی حالاحالاها قصد ندارم ولی میترسم دو سع سال بگذره مجبورم کنن طبیعی بزام

چجوریه؟؟

اینو شنیدم ک میگن شکم اول سز بشی بعدیا رو هم سز میکنن ولی دیدم کسانی رو ک بعده سز طبیعی اوردن

واسه همین میخوام مطمئن بشم

خداجونم کمکمون کن ما همه به کمکت احتیاج داریم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگه خودت بخوای و دوست داشته باشی بعد از سه سال میتوتی طبیعی زایمان کنی اونم با کلی سلام و صلوات و مراقبت و اینا اما اگه نخوای دولت به سزارین دوم کاری نداره اولی رو سز بشی دومی رو بازم سزاربن میکنن هرموقع باشه

❤خدایا مراقب بچه هام باش تا همیشه سلامت و شاد و خوشبخت باشن😍

سزارین دردش کمتر از طبیعیه ؟

یک عدد آبان ماهی🍁                                               کاربری دست دو نفره‌‌.                                             اسم من گیسو🧷🦋 صدام میکنن گیسو‌کمند🦋 یه دهه هفتادی ( 79 ام)😁😂 ته تغاری خانواده منم دختر کوچیکه 😆 دارای خواهر زاده و برادر زاده خیلی شیرین زبون و شیطون 🥺 

واسه منکه خوب بود درد انچنانی نداشتم ولی بقیه هم اتاقیام مینالیدن

عزیزم به امید خدا ایندفعه هم زایمان راحتی داشته باشی 💓 

یک عدد آبان ماهی🍁                                               کاربری دست دو نفره‌‌.                                             اسم من گیسو🧷🦋 صدام میکنن گیسو‌کمند🦋 یه دهه هفتادی ( 79 ام)😁😂 ته تغاری خانواده منم دختر کوچیکه 😆 دارای خواهر زاده و برادر زاده خیلی شیرین زبون و شیطون 🥺 

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز