2777
2789
عزيزم انشالا مشكلت حل بشه ، تا خدا نخواد و زمان حل مشكل نرسيده باشه مشكل آدم حل نميشه با توجه به اين ...

عزیزم دلمو شکستن

خیلیم بدجوور شکستن

مگه نمیگن خدا صدای دلای شکسته رو میشنوه؟ 

بچه ها چرا من نمی تونم اراده کنم یه هفته پست سرهم زیارت عاشورا بخونم چهل روز که سهله آخه😥😥😥😥😥😧 ...

سعی کن با خودت عهد کنی ک بعد پریودیت شروع میخای کنی. بعد تو تمام کارا و اتفاقای روزانه‌ت یه ساعتی مشخص بزار برای تنهایی با خودت و اگه دیگرانم باهات کاری چیزی داشتن سعی کن بهشون توضیح بدی ک میخایی تنها باشی چون بعضی از این نذرها و حاجت هارو میگن نباید کسی بفهمه 

بعد چندتاشو ک بخونی و از آرامشش لذت ببری همشو میخونی

ب منم ثابت شده از خدا مهلت بخوایی تا روز آخر مهلتت میده پریود نمیشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من به جایی خوندم که اگر پرده ها کنار رود آدم ها برای دعاهای براورده نشده خودشان،بیشتر خوش حال میشن ...

این چه جور امتحانیه هر سال یبار باید چندماه تنم بلرزه😢😢😢😢😢

عزیزم دلمو شکستن خیلیم بدجوور شکستن مگه نمیگن خدا صدای دلای شکسته رو میشنوه؟ 

منم برا حاجتم خیلی دعا کردم ولی هنوز برآورده نشده حتما یه مصلحتی توش هست امیدت به خدا باشه خدا هیچ کس رو ناامید نمیکنه

این چه جور امتحانیه هر سال یبار باید چندماه تنم بلرزه😢😢😢😢😢

حالا یه چیز بگم 

من تا چند ماه پیش فکر میکردم که هر چند وقت یه بار ازمایش الهی هستش 

الان فهمیدم ما کلا تو امتحان الهی زندگی میکنیم

حتما حتما اولین فرصتی که داشتی نامه 31نهج البلاغه رو بخون اصلا یه طوری شدم اولین بار از تعریف های امیر المومنین درباره این دنیا و ...

بخون خیلی بهت کمک میکنه اتفاقا یه تیکه ای هم در باره همین دعا صحبت کردند 

حتما بخونی ها😍😍

ممنون  😍

ب من یبار یه دوستی گفته بود ۱۱ روز صبحا هربار ۱۱ بار سوره مزمل بخون اصنم وسطشو نباید قط کنی وگرنه مجبوری دوباره بخونی. من صبحا سختم بود گفتم خدایا از تو چیز پنهون ندارم ک خودت منو میشناسی همون شب میخونم ازم قبول کن 

یه چندتایی ک خوندم گفتم اگه قرار بود حاجت بگیرم تا الان میگرفتم وسطشو نخوندم ولی فرداش پشیمون شدم بقیشو خوندم. شب ۱۰ م نماز صب ک پاشدم دلم خیلی پربود. کلی گریه کردم و بخدا گفتم دلمو ک اونا شکستن توام جواب نمیدی؟؟ به خدای بزرگم قسم تا فرداشبش حاجتمو گرفتم

یازدهمی رو چند وقت بعد از ته دلم با کمال میل و اشتیاق خوندم

گفتم اینم بگم از ۴۰ روز راحت تره براتون😘 

عزیزم دلمو شکستن خیلیم بدجوور شکستن مگه نمیگن خدا صدای دلای شکسته رو میشنوه؟ 

دل شكستن تاوان داره محاله كه خدا جوابشونو نده تو همين دنيا هم جوابشونو ميده خودم با چشمام ديدم ، حتي خودم هم دل كسي رو شكستم و خدا انتقام اون فردو ازم گرفته و خدا شاهده هرروز كه يادم ميوفته خدارو به عظمتش قسم ميدم كه اونو از من راضي نگه داره و هم خدا وهم اون بنده خدا منو ببخشن و حلالم كن و يك سري آدماي دور و اطرافم كه تو اين قضيه با متلك هاشون دلمو خون كردن خدا شاهده دقيقا گرفتار مشكل من شدن ،واسه خاطر همين مطمينم كه خدا هيچ كاري رو بيجواب نميزاره چه ظلم بكنيم چه بهمون ظلم بشه

دل شكستن تاوان داره محاله كه خدا جوابشونو نده تو همين دنيا هم جوابشونو ميده خودم با چشمام ديدم ، حتي ...

من فقط خوبی کردم بهش اما بدترین ظلمو در حقم کرد دلمم نمیاد نفرینش کنم

من فقط خوبی کردم بهش اما بدترین ظلمو در حقم کرد دلمم نمیاد نفرینش کنم

نه عزيزم نفرينش نكن ببخشش و از خدا بخواه كه اونم ببخشه اينجوري خودت هم آرامش بيشتري داري و خدا هم آدمو زودتر به خواستش ميرسونه

اون كسي هم كه دل شما رو شكسته مطمئن باش يا جواب اين كارشو ديده يا بزودي ميبينه غير ممكنه خدا ظلمي رو بدون جواب بزاره 

دلتو به دست خدا بسپار خودش از جايي كه انتظارشو نداري كمكت ميكنه

شما خودت از حشر حاجت گرفتی؟؟

ولا من دارم میخونمش حاجتمم واسه ی سال دیگه اس ن الان ببینم چی میشه من اعتقاد کامل دارم

الهی بی گناهم ز تو....... جز تو نخواهم....اگر عشقت گناه است...... بدان غرق گناهم