2777
2789
عنوان

نی نی یار

122 بازدید | 15 پست

تروخدا خواهش میکنم این تبلیغات روبردارین یااقلا یه بارمیبندیمشون دیگه نمایش ندین بخدا چشمم اذیت میشه واسترسی میشم مجبورم علی رغم میلم دیگه نیام@نی نی یار۳

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا مادرتونو رحمت کنه عزیزم مامان منم als داره و هی داره بدتر میشه داغونیم🥲🥲🥲

واقعا متاسف شدم برات چیکارمیشه کرد من که بعداز ۴سال وخرده ای داغونم وتازندم دیگه همینه مدیتیشن کن وسعی کن آروم باشی عزیزم

واقعا متاسف شدم برات چیکارمیشه کرد من که بعداز ۴سال وخرده ای داغونم وتازندم دیگه همینه مدیتیشن کن وس ...

همش کارم گریه اس دارم دیوونه میشم مامانم تو کمتر از یکسال تقریبا فلج شده هنوز ۴۹سالشه😓😓

هَنوزَم زِمِستون بِ یادِت بَهاره...🥺🍃
همش کارم گریه اس دارم دیوونه میشم مامانم تو کمتر از یکسال تقریبا فلج شده هنوز ۴۹سالشه😓😓

عزیزم متاسفانه نه به سن وساله ونه به هیچی ...گل من دنیای من بود که پرپرشد.

دیرفهمیدم که جای شاه ماهی برکه نیست

درجهان کوچکم عشق بزرگت جانشد

عزیزم متاسفانه نه به سن وساله ونه به هیچی ...گل من دنیای من بود که پرپرشد.دیرفهمیدم که جای شاه ماهی ...

😓😓گلم مادر شما چه مدتی رو تخت افتادن ینی دیگ کاراشونو نمیتونستن انجام بدن؟

خدا رحمتشون کنه روحشون شاد واقعا هرچی آدم خوبه خدا زودتر میبرشون پیش خودش🥹

😓😓گلم مادر شما چه مدتی رو تخت افتادن ینی دیگ کاراشونو نمیتونستن انجام بدن؟خدا رحمتشون کنه روحشون ش ...

عزیزم ازوقتی فهمیدیم حمله هاواقعاسریع بودن بلع نداشت پگ روشکم داشت وکلامم که نداشت از۶۰کیلو به ۲۹کیلو رسیدوخدابه دادمون رسید زمان کرونابود همه گرفتیم ومامانم که سیستم ایمنی نداشت یک روز دووم آورد فقط

عزیزم ازوقتی فهمیدیم حمله هاواقعاسریع بودن بلع نداشت پگ روشکم داشت وکلامم که نداشت از۶۰کیلو به ۲۹کیل ...

مامان من هنوز ب بلعش نرسیده ولی غذا میپره تو گلوش همش آب میخوره بین غذا..آب دهنش زیاد و کش دار شده خیلی لاغر شده عضلات بین انگشتاش نصفشون از بین رفته و دیگه تقریبا رو تخت افتاده واقعا نمیدونم با این وضع چقد دووم بیاره🥹الان ۱سال و هشت ماه از شروع بیماریش میگذره 

فقط میتونم بگم قوی باش قوی بمون اونقدرقوی بمون که اقلا ازخودت راضی باشی خدمت گزاری مادرتو باافتخاربکن هرچی ازت برمیاد اصلا بنشین فقط نگاهش کن هرچی تودلت میگذره اون میفهمه

عزیزم حال پدرتون چطوره عمل کردین یا هنوز نه

بله عزیزم ببخش دیرجواب دادم نتیجه توموروسیع بود که دوتاعمل انجام شد ولی بازخداروشگر گریدسرطان یک بودحالا پریروزعمل دوم روانجام داده  خداکنه جواب خوب باشه احتمالا یه مقداردکترشیمی درمانی میده