2777
2789
عنوان

دعای مشلول

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 28 پست
عزیزم همین الان خوندن دعا رو برای شفای پسرتون و خوب بودن ازمایش دختر شمام دخترمو دعا کنیدعزیزدلم یسو ...

سلام پشت پای پسرم مثل دوتا گردو ورم داشت وتو نشستن بلند شدن از دستاش کمک می‌گرفت، ممنونم که خوندین حتما دعاش میکنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام پشت پای پسرم مثل دوتا گردو ورم داشت وتو نشستن بلند شدن از دستاش کمک می‌گرفت، ممنونم که خوندین ح ...

اهان خب میگم دکتر ابطحیان تشخیص داد اول؟؟؟؟

مرسی عزیزم امروز هم فرصت کنم حتما میخونم نگران نباش همه چی رو بسپار بخدا عزیزم توکلت بخدا باشه ازخدا بخواه که هیچوقت بچت محتاج کسی بجز خدا نباشه منم برای سلامتی پسرتون دعا میکنم انشالله این بیماری هیچوقت باعث پسرفت پسرتون نباشه و موفقیتاشو ببینید امیدخدا که ته این سختی ها شیرین هست من خودم واقعا ازلحاظ روحی خیلی خرابم 

همش استرش ازمایش دخترمو دارم دستم بددامان خدا و ائمه هست کمکون کنن بچه هامون خوب بشن 

اهان خب میگم دکتر ابطحیان تشخیص داد اول؟؟؟؟مرسی عزیزم امروز هم فرصت کنم حتما میخونم نگران نباش همه چ ...

اره عزیزم از همون اول فهمید گفت باید آزمایش ژنتیک بده نمیدونم شاید بچه شما دختر بوده فکرش نکرده که شاید دیستروفی هست ،خدا کنه دخترتون این بیماری اصلا نداشته باشه ،ممنونم که برای پسرم دعا میکنید انشالله دل خودتون هم شاد بشه ،میشه علایم دخترتون کامل بهم بگی تا بهت بگم هست یانه

اره عزیزم از همون اول فهمید گفت باید آزمایش ژنتیک بده نمیدونم شاید بچه شما دختر بوده فکرش نکرده که ش ...

ممنون عزیزم 

دخترم الان۵ سال و نیم هست 

همه چیش خوب بود تقریبا ۱۰ ماهگی چهار دست و پا رفت و اینا فقط یکم دیر راه افتاد چون مچ پاشو کج میزاشت زیاد و دکترا میگفتن صافی کف پا داره بخاطر همین مستقل از۲۲ ماهگی راه افتاد ولی یکم ضعیفه مثلا الان میدوهه ولی سرعتی نیست راه میریم پیاده روی میریم زمین نمیخوره قبلا زمین میخوزد الان نمیخوزه زمین از پله یوقتا بدون دست میره بالا یوقتا با دست میره برای اینکه از زمین بلند بشه یوقتا دست میگیره یوقتا بدون دست بلند میشه 

دکتر ابطحیان بردمش تابستون معاینه اش کزد راه رفتنش دید براش گفتم این مشکلاتو داره گفت بخاطر کوتاهی پشت پاشه چون توالت میره روی سنگ میشینه ولی کنار توالت باید دست بگیره چمباتمه سختشه نشستن و گفت باید عمل بشه پاهاش ک مشکلاتش حل بشن دیگه بردمش تهران مغزواعضاب ازش نوارعضله گرفتن و گفتن یه ضعف عضلانی نشون داده و باید ژنتیک بدید جون فامیل هستیم که ایا مشکلش ژنتیکی یا نه اگه نباشه دیگه میرن مثلا ام ار ای از مغزش میگیرن یوقت مثلا سی پی  باشه همون ک موقع زایمان اکشیژن نمیرسه وازاین حرفهادیگه تمام امیدم اینه منفی باشه و کادورمانی هم میبرمش

میشه شماهم از علائم پسرتون بگید از بچگی تا الانش خواهش میکتم الان سرعتش چطوره راه رفتنش چطوره؟

کارورمانی ک دخترم میبرم یه پسر۱۲ ساله میاد اونم دوشن داره😔ولی شرایط خوبه خداروشکر فقط وزنش بالاس که باعث کندیش شده 

ممنون عزیزم دخترم الان۵ سال و نیم هست همه چیش خوب بود تقریبا ۱۰ ماهگی چهار دست و پا رفت و اینا فقط ی ...

پسر من از بچگی همه چیش تاخیر داشت ولی من فکر میکردم تنبله ، دیر راه افتاد ، ۱۸ ماهگی ،پیاده روی بریم زود خسته میشه ،از پله هام دستشو میگیره میره بالا ، وقتی نشسته دستش میگره پاهاش پشت پاهاش سفته ، الان نمیتونه زیاد بدو با کاردرمانی که بردمش میتونه بپره تو درساش خیلی مشکل داره مچ پاهاش خیلی باریک شده وکج شده 😭😭😭😢 خدا کنه برای دختر شما دیستروفی نباشه ولی علائمش یکم داره نمیتونم دقیق بگم داره

پسر من از بچگی همه چیش تاخیر داشت ولی من فکر میکردم تنبله ، دیر راه افتاد ، ۱۸ ماهگی ،پیاده روی بریم ...

😔😔خیلی سخته

عزیزم الان پسرتون مثلا از روی مبل یا صندلی میتونه بپره پایین؟؟؟ یا پیاده روی زمین میخوره؟ 

برای درسهاش چرا مشکل داره؟؟؟

ذهنش مگه خوب نیست؟ 

😔😔خیلی سختهعزیزم الان پسرتون مثلا از روی مبل یا صندلی میتونه بپره پایین؟؟؟ یا پیاده روی زمین میخور ...

نه نمیتونه زیاد بپره بهش دفلازکورت میدم زمین نمیخوره ، قرصی که استفاده میکنه تمرکز ازش گرفته نه فارسی بلده بخونه نه املا خیلی زندگی برام سخت شده فقط به هرکس میرسم میگم دعا کنه بلکه آرشام شفا گرفت 

نه نمیتونه زیاد بپره بهش دفلازکورت میدم زمین نمیخوره ، قرصی که استفاده میکنه تمرکز ازش گرفته نه فارس ...

الهی بمیرم برای دلت😔😔😔حضرت فاطمه خودش بچتو شفا بده درکت میکنم عزیزدلم

من برای دخترم چله حدیث کسا گرفتم ارشام شمارو هم قابل باشم دعا میکنم شماهم دخترم دعا کنید بعنوان یکمادر درک میکنید جقد سخته الهی هیچ بچه ای مریض نباشه

الهی بمیرم برای دلت😔😔😔حضرت فاطمه خودش بچتو شفا بده درکت میکنم عزیزدلممن برای دخترم چله حدیث کسا گ ...

مممنونم عزیزم، خیلی سخته خیلی از خدا میخوام جواب آزمایش دختر نازتون خوب باشه وهیچ مشکلی نداشته باشه

مممنونم عزیزم، خیلی سخته خیلی از خدا میخوام جواب آزمایش دختر نازتون خوب باشه وهیچ مشکلی نداشته باشه

ممنونم از دعای خیرت انشالله عوض خیرش  برگرده جلو پای بچه هاتون انشالله توکل برخدا