2789
عنوان

شوهرم

121 بازدید | 6 پست

بچها واقعا دیگه خسته شدم مادر شوهرم هر ذوز جدیدا دیگه از شوهرم پول نیگیره بابا من نمیگم نده عب نداره ولی مثلا ی وقتا ن هر روز هر روز خسته شدم 

قبلا هفته ای دو سه بار میگرفت  الان هر روزز 

بد شوهرم از من قایم میکنه اس هارو پاک میکنه  بش میگم چرا این کارو میکنی  باز میگه دیگع نمیکنم  بهت میگم باز دروغ میگه 

اذیت دارم میشه مادر شوهرم حالا کم ولی از پدر شوهرم خرجی رو میگیره ولی باز از پسراش پول میخواد 

دومادش ناهار میخواد بیاد زنگ میزنه پول 

حالا ب ماند که چقدر به خواهراش میده تا میریم خونش  پول  

یا میگه برید خرید ب شوهرم 

جلومون ی کوکو ور میداره میزاره  حتی اگه بد بیس روز بریم اگه شام برسیم چون  اونا فقط ناهار برنج بزارن  شب باید حاضری باشه خب بده دیگه 

بحث غذا نیستت بحث احترام 

مادرشه هرکاری هم بکنه براش کمه ماهی یمقدار خرجی که چیزی نیست در قبال جوانی و سلامتی که مادر گذاشته تا پسر بزرگ کرده 

آقا هستم آقا هستم آقا هستم | من از خودم برات یه سرزمین ساختم تو شب و روز فکر اونور مرزی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مادرشه هرکاری هم بکنه براش کمه ماهی یمقدار خرجی که چیزی نیست در قبال جوانی و سلامتی که مادر گذاشته ت ...

یعنی چی واقعا چون مادرشه باید هی از زندگی ما بزاره 

یعنی اگه من ی روز عروس دار شدم    باید بیس چهار ساعت از پسرم بخوام 

این چ حرفیه اخه چرا همه شعار میدن اخه

مادرشه.زحمتشو کشیده.از زندگی شما کم نزاره چه اشکال داره

لطفا انقد شعار ندید داریم ههمون تو همین شرایط واقعی زندگی میکنیم 

اگه اینجوری که شما میگیه   اصلا نیاید بچشو زن میداد ده میموند ور  دل خودش  زحمتشاونو جبران میکرد

لطفا انقد شعار ندید داریم ههمون تو همین شرایط واقعی زندگی میکنیم اگه اینجوری که شما میگیه اصلا نی ...

آهان شما مادرت بهت احتیاج پیدا کنه میگی دیگه به من مربوط نیست شوهر کردم رفتم.چشماتو میبندی رو مشکلاتش