2777
2789
عنوان

کاش بمیرم🫠

117 بازدید | 10 پست

کسیو ندارم باهاش درد و دل کنم اینجا مینویسم سبک شم:)

دلم گرفته،دلم برای خودم میسوزه نشستم دارم به حال خودم گریه میکنم

همه ادمای که درحقم بدی کردن ازشون گذشتم،الا دونفر واقعا نمیتونم ببخشمشون چون از تابستون پارسال تاهمین الان به معنای واقعی داغونم کردن🙂💔

همیشه وسط گریه هام به خدا میگم اگه هیچی قرار نیس درست بشه تو همین جونی مرگمو بده اگه قراره درست بشه یه نشونه بده بهم امیدوارشم یکم...😞

ما برای یک بار زندگی هزاران بار مردیم❤️‍🩹

میشه برام یه صلوات بفرستی دوست عزیز به نیت اینکه سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

منم حالم بده...

هعععی انشالا بهترشی:)

میشه برام یه صلوات بفرستی دوست عزیز به نیت اینکه سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدانکنه انشالا زندگی شما و همه مردم سرزمینمون به کام باشه

امیدوارمممم،همه غمگینیم پس کی روزای خوب میاد برامون😔

امیدوارمممم،همه غمگینیم پس کی روزای خوب میاد برامون😔

فقط ی کلمه می‌تونم بگم میگذره ولی در کنارش عمرمونم میگذره

پس خودمون باید قدم بر داریم خیلی به مشکلاتمون فکر نکنیم 

🖤🕊

فقط ی کلمه می‌تونم بگم میگذره ولی در کنارش عمرمونم میگذرهپس خودمون باید قدم بر داریم خیلی به مشکلاتم ...

کاش واقعا یه دکمه بود میشد مغز خاموش کرد

من میدونم اخر همین فکرو خیالا و غصه ها پیرم میکنه ولی کاری ازدستم برنمیاد😭

کاش واقعا یه دکمه بود میشد مغز خاموش کردمن میدونم اخر همین فکرو خیالا و غصه ها پیرم میکنه ولی کاری ا ...

میدونم دیگه بریدیم و صبر و حوصله ندارین ولی توروخدا هیچ وقت آرزوی مرگ نکنید اون دنیااا خیلییی بدتر از اینجاست

انشالا ک زود حال دلتون خوب میشه گلم

🖤🕊

میدونم دیگه بریدیم و صبر و حوصله ندارین ولی توروخدا هیچ وقت آرزوی مرگ نکنید اون دنیااا خیلییی بدتر ا ...

😔🫠

فداتشم بهترینا برات رقم بخوره❤️