doooooooorrrrrrrsaaa مدیر استارتر عضویت: 1403/04/16 تعداد پست: 80 عنوان دانشگاه تبریز 2414 بازدید | 21 پست سلام وقتتون بخیر ببخشید من فارسی زبان هستم به نظرتون کار اشتباهی میکنم اگه سال دیگه برای دانشگاه برم تبریز؟پزشکی تبریز میخواملطفا دوستان تبریزی یا کسایی که تجربه دارن کمکم کنید 1403/08/12 | 16:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_تاسیان عضویت: 1403/01/24 تعداد پست: 4566 دوستام ی سریشون فارسن تبریز درس میخونن مشکلی ندارن تو دانشگاه .
doooooooorrrrrrrsaaa مدیر استارتر عضویت: 1403/04/16 تعداد پست: 80 دوستام ی سریشون فارسن تبریز درس میخونن مشکلی ندارن تو دانشگاه میتونم بپرسم چه رشته ای هستن آخه من پزشکی میخوام و اینکه خودتون اهل کجایید
_تاسیان عضویت: 1403/01/24 تعداد پست: 4566 میتونم بپرسم چه رشته ای هستن آخه من پزشکی میخوام و اینکه خودتون اهل کجایید پزشکی و دندون دو سه نفرم فنی هستنتبریزیم ولی به خاطر شغل پدرم قزوین زندگی میکنیم .
doooooooorrrrrrrsaaa مدیر استارتر عضویت: 1403/04/16 تعداد پست: 80 پزشکی و دندون دو سه نفرم فنی هستنتبریزیم ولی به خاطر شغل پدرم قزوین زندگی میکنیم دوستانتون هم تبریزی هستن؟آخه من خودم شیرازی هستم ترکی هم متوجه نمیشم هیچی
_تاسیان عضویت: 1403/01/24 تعداد پست: 4566 دوستانتون هم تبریزی هستن؟آخه من خودم شیرازی هستم ترکی هم متوجه نمیشم هیچی گفتم که اینا ترک نیستن و اومدن تبریز درس میخونن .
doooooooorrrrrrrsaaa مدیر استارتر عضویت: 1403/04/16 تعداد پست: 80 گفتم که اینا ترک نیستن و اومدن تبریز درس میخونن ببخشید میشه من تو خصوصی بهتون درخواست بدم اگر امکانش هست ازشون اجازه بگیرید من باهاشون صحبت کنم ازشون چندتا سوال داشتم
توکاا عضویت: 1401/09/23 تعداد پست: 16240 من خودم ترکمزیاد زبان خودمون بلد نیستم یعنی لهجه ندارممشکلی نداره منم هروقت میرم تبریز فارسی حرف میزنمولی خب یطور تعجب مانند به ادم نگا میکنن دانشجو رشته حقوقم➰
رزسفید۶۴ عضویت: 1403/02/15 تعداد پست: 580 عزیزم من تبریز پزشکی خوندم،اینجا محیط کلا ترک زبانه،برای ارتباط با مریض دچار مشکل میشی،در نهایت محبور میشی ترکی یاد بگیری،توصیه میکنم اینجا نیا،شهر فارس زبان بهتره برات
skygirl88 عضویت: 1399/06/17 تعداد پست: 1389 دوستانتون هم تبریزی هستن؟آخه من خودم شیرازی هستم ترکی هم متوجه نمیشم هیچی عزیزم من تبریز زندگی میکنم ترکم هستمداشنگاه سراسری اینجا خیلی خیلی بزرگهو از هر جایی هم دانشجو هست مخصوصا کرد ها و تهرانیا خیلیا اومدن اینجا هم موندگار شدنمونده ب خودت و روحیت که ببینی میتونی بسازی یا نه ....فاصله شیراز تا تبریزمم کم نیس
doooooooorrrrrrrsaaa مدیر استارتر عضویت: 1403/04/16 تعداد پست: 80 عزیزم من تبریز پزشکی خوندم،اینجا محیط کلا ترک زبانه،برای ارتباط با مریض دچار مشکل میشی،در نهایت محبو ... شما خودت ترکی بلد بودی یا یادگرفتی؟اخه سر یه مسائلی مجبورم تبریز و ارومیه و اردبیل برمارومیه و اردبیل میدونم اوضاع بهتره یکم
doooooooorrrrrrrsaaa مدیر استارتر عضویت: 1403/04/16 تعداد پست: 80 عزیزم من تبریز زندگی میکنم ترکم هستمداشنگاه سراسری اینجا خیلی خیلی بزرگهو از هر جایی هم دانشجو هست م ... یعنی چی فاصله شیراز تا تبريز کم نیست؟آخه میترسم یکم میخوام بدونم کسی بدونه فارسی زبان اونجا پزشکی خونده باشه ازش کمک بگیرم چندسال سوال دارم
doooooooorrrrrrrsaaa مدیر استارتر عضویت: 1403/04/16 تعداد پست: 80 شما اول ببین قبول میشیبعد به اینا فکر کن عزیزم من امسال دارو بندرعباس و بوشهر میاوردم پشت کنکور موندم بنا به دلایلی تراز کنکورم هم خوبه برای سال بعد سیو شده برای سال آینده میتونم در صورت نیاز استفاده کنم🤗
skygirl88 عضویت: 1399/06/17 تعداد پست: 1389 یعنی چی فاصله شیراز تا تبريز کم نیست؟آخه میترسم یکم میخوام بدونم کسی بدونه فارسی زبان اونجا پزشکی خو ... یعنی شیراز چسبیده به بندر عباس، تبریزم که سر ایرانه فاصلشون زیادهولی نترس دانشگاهای تبریز من زیاد دیدم فارس زبان خیلی زیاده