2777
2789
عنوان

مدیر هیزززززز😬😬😬😬

188 بازدید | 10 پست

سلام بچه‌ها ما یه مدیری داریم حدود ۴۶ ساله و من ۲۷ سالمه این آقا رو حساب دوستی و محبت و این صحبت‌ها گاهی مثلاً رو کتف من می‌زد به نشانه حالا تشویق تنبیه یه همچین چیزا و حالا هر بار می‌دید من نشون میدم که خوشم نمیاد می‌گفت که من راحتم تو جای دخترمی از این صحبت‌ها اما پیشرفت تا جایی که دستشو روی صورتم می‌ذاره یا روی دستم می‌ذاره و می‌بینه من حالا لبخند می‌زنم یا واکنشی نشون نمیدم(صرفا از این بابت ک خجالت میکشم بشورمش بزارمش کنار)) احساس می‌کنم دیگ داره خیلی پیش میره😬😤😤😤

به نظرتون من چه جوری الان که به این مرحله رسیده واکنش نشون بدم ک کارم ضربه نخوره و اینم سرجاش بتمرگه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کارت ضربه نخوره؟

خودت مهم تری

اون احمق داره کاملا فراتر از کار به حریم تو ورود میکنه بعد تو نگرانس کارت ضربه بخوره؟

دفعه بعد بهت دست زد باید بگی ولم کن!

دست نزن!

برو اونور!

با لحن محکم و قاطع

باید بگی بهت دست نزنه

از دخترم دخترم گفتن شروع میشه و چون میبینه جرئت دفاع از خودت نداری اجازه خیلی کارای دیگه رو به خودش میده و ازت سوء استفاده خواهد کرد

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

🫥🫥🫥

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

اینو الان باید برینی بهش و گرنه یه چند وقت دیگه..... دیگه و دیگه و دیگه و دیگه

امروز نمیدونم چرا یهویی انقد قاتی کردم ک دقیقا میخام برم برررررررررینم بهش ولی باز گفتم اینجا بپرسم چ اکت عاقلانه تری بزنم

کسی که یکیو مثل دخترش بدونه و ذاتش درست باشه از این شوخیای فیزیکی نمیکنه و نمیزاره اون دختر حس بدی پیدا کنه 

مگر اینکه بخاد پدر از نوع دو باشه که ما میگیم شوگر یا همون ددی😂

من اگر نیک و بدم به تو چه؟

بهش بگو من خوشم نمیاد

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

ببین اصلا نمیدونم چطور توصیفش کنم.....

من میتونم

ببین

میگیره یه بلایی سرت میاره

تو میمونی و کاسه چه کنم

تازه شانس بیاری احساساتتو دخیل نکنه سوء استفاده روانی ازت نکنه که احساست درگیرش شه هیچ گُلی نتونی به سرت بگیری

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی