2777
2789
عنوان

بوی دهان

180 بازدید | 20 پست

سلام دوستان من یه مشکلی دارم نمی دونم باید چه کار کنم🥺

شوهرم دهنش خیلی خیلی بو میده فکر می کنم روکش دندونش خراب شده ولی خودش اصلا عکس العملی به این موضوع نداره کارمندن هست توی محیط کار خیلی زشته پیش دوست و خانواده هامونم من خیلی خجالت می کشم ولی اصلا روم نمیشه مستقیم بهش بگم البته بگم هم معمولا زیاد خوشش نمیاد ایرادی ازش بگیری چند روز یکبارم مسواک میزنه شما روشی بلدید غیر مستقیم بهش بگم اصلا مستقیم نمی تونم بگم  واقعا زشته اینجوری 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت ازاین خوشبوکننده هابگیر۲ تا یکیشوبهش بده بگو واسه توگرفتم یکی هم واسه خودم بگوزشته یهودهنمون بو ...

اصلا اهل استفاده از این چیزا نیست آدامس هم می‌ذارم ولی بازم استفاده نمی کنه

اتفاقا حتما مستقیم بهش بگو چون هم در ارتباط با خودت به شخصه و هم در اجتماع خیلی آسیب زننده س پس حق الناس هست و باید به دنبال راه درمان باشن، هم به دلیل عدم رعایت بهداشت و گاهی هم مشکل معده میتونه باشه در هر صورت بهش مستقیم و بدون پرده بگو 

چند روز یک بار مسواک؟روزی دو مرتبه مسواک بزنه و نخ دندونشاید معدش مشکل داره یا باز دندون خراب دارهاس ...

روزی یکبار  بعضی وقتام چند روزی یکبار فکر می کنم دندونش خرابه چون بوی عفونت میده

اتفاقا حتما مستقیم بهش بگو چون هم در ارتباط با خودت به شخصه و هم در اجتماع خیلی آسیب زننده س پس حق ا ...

خودش حتما نفر اول متوجه میشه نمیشه که آدم حس نکنه ولی متاسفانه خیلی اهل رعایت بهداشت نیست

وا خب تو که زنشی بهش نگی کی بگه پس؟!من شوهرم یه مدت اینجوری بود بهش گفتم رفت دکتر خوب شد کلیم ازم تش ...

هیچوقت نتونستم مستقیم از کسی انتقادی کنم یا ایرادشو بگم ولی اگه بگم هم می دونم خیلی واسش مهم نیست

روکش هم خراب نمیشد آدمی که مسواک نزنه و بهداشت دهان و دندان رو رعایت نکنه همین میشه حداقل مراعات همک ...

چی بگم والا خیلی رعایت نمی کنه نمی دونم غیر مستقیم چطور بگم