2777
2789
من خودم مشهدیموالا ارزون نیست کجا خرید میکنی شما؟

مگه قرار نبود تاپیکهای غذا منو تگ کنی؟؟؟😭😭😭😭😭😭

جواب مخالفینم رو نمیدم، حوصله بحث ندارم....یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست.... زنگ بعد حساب داریم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه قرار نبود تاپیکهای غذا منو تگ کنی؟؟؟😭😭😭😭😭😭

به خدا هر چی میخواستم تگ کنم تگ نمیشد خراب بود انگار 🥲😂

گذاشتم عزیزم ببین

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاش میشد برگردیم قدیما...🍃

مام مشهدیم... چیز ارزون ندیدیم اینجا

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

من خودم مشهدیموالا ارزون نیست کجا خرید میکنی شما؟

عزیزم نسبت به شهرهای دیگه واقعا خوبه... دخترعموهای من اصفهانن. هرموقع میان مشهد خرید سالشون رو همینجا میکنن. یا هرکدوم میخوایم بریم میگن از اینجا بخریم ببریم براشون... حتی بعضیاشون خرید عروسیشون رو از مشهد خریدن.. میگن نسبت به شهرشون اینجا خیلی مناسبه

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

عزیزم نسبت به شهرهای دیگه واقعا خوبه... دخترعموهای من اصفهانن. هرموقع میان مشهد خرید سالشون رو همینج ...

چه جالب نمیدونستم 

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاش میشد برگردیم قدیما...🍃