2777
2789
عنوان

بی بی چک

122 بازدید | 18 پست

۱۰ روز مونده ب موعدم زیر دلم خیلی درد داشت.و سر گیجه و سرم درد میکرد و رحمم خیلی درد میگرد 

بی‌بی چک زدم منفی بود 

این ماه کلومفینم خورده بودم ولی متاسفانه دوبار رابطه داشتم ک اونم چشم آب نمیخوره این ماه باردار باشم

شمارو قسم میدم ب عزیزتون دعام کنین من کسیو ندارم میخوام باردار شم و از تنهایی در بیام ن مادر دادم ن خواهر

اسی خدایی ۱۰ روز مونده ب موعد خیلی زوده برا بی بی چک زدن

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نمیدونم ک گفتم بزنم ببینم هست تو دلم نیت کردم

هنوز نه لانه گزینی کرده نه چیزی 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

اخه کلا امیدی ندارم ب این ماه موند ماه دیگ

من مرداد بهم تجاوز شد هرماهم پریود میشم از اون موقعه این ماهم دو روز زودتر شدم ۶ تا بیبی چک از اون موقعه تا الان زدم همشون منفی شدن سنو دادم همه چی سالم بود قرص سیپروترون کامپاند هم یه ساله زیر نظر دکتر مصرف میکنم ولی میترسم حامله باشم دارم میمیرم از ترس

من مرداد بهم تجاوز شد هرماهم پریود میشم از اون موقعه این ماهم دو روز زودتر شدم ۶ تا بیبی چک از اون م ...

اگ بود ک پریود نمیشدی 

ببخشید میپرسم کی تجاوز کرد

من مرداد بهم تجاوز شد هرماهم پریود میشم از اون موقعه این ماهم دو روز زودتر شدم ۶ تا بیبی چک از اون م ...

خذا شفات بده

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

وقتی پریود شدید دیگه بچه ای در کار نیست 

اخه کلا امیدی ندارم ب این ماه موند ماه دیگ

بنظرم بازم صبر کنید 

اگر سیکلتون ۲۸ روزه ست روز ۱۳ ۱۴ ۱۵ اقدام داشته باشید تخمک ازاد شده اونموقع 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

توروخدا

saraaaaaa____ | 11 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز