2777
2789
عنوان

بند دلم پاره شد

252 بازدید | 27 پست

سلام عزیزان ، پسرم کلاس اولیه و یه مشکل تقریبا یک ماهه درگیریم،  امروز بند دلم از غصه پاره شد ، به شدت بچه مودب و مهربونیه و همینطور خوشگله ، اصلا اهل شیطنت های بد نیست ولی توی کلاسشون هیچ بجه های توی گروه بازی ها راهش نمیده ، امروز خیلی غصه خوردم چون همه چی رو بررسی کردم تا امروز هیچ دلیلی نداشته که بگم مثلا به اون دلیل راهش نمیدن ، تنها میمونه ، قلبم گرفته امروز وقتی رفتم دنبالش از مدرسه اومد زد زیر گریه ، بچم فشار روش خیلی زیاده ، تاحالا هم سابقه نداشته اینجور بشه ، کلاس زیاد بردمش روابط اجتماعیش خیلی خوبه ، انگار شده خار تو چشم ، چیکار کنم ؟ واقعا درمونده شدم .

بهش یاد بده که واسش مهم نباشه که اون بچه ها باهاش دوست نمیشن . بعضیا از کودکی عقده ای هستن واقعا 

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بهش یاد بده که واسش مهم نباشه که اون بچه ها باهاش دوست نمیشن . بعضیا از کودکی عقده ای هستن واقعا

مرسی عزیزم ، میگم بهش ولی این موضوع داره روی تمرکزش اثر بد میزاره . فکر کن زنگ تفریح له هرکی مودبانه میره میگه منم بازی بدید میگن نه 😭😭

پیشنهاد میکنم مدرسه اش رو عوض کنی و ببری غیرانتفاعی اگه شرایطش رو داری

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.

یه علتی داره که اینجوری شده . اون علت رو پیدا کن و از معلمش مخفیانه کمک بخواه البته پسرت نباید بفهمه اینو . معلم اگر زرنگ باشه توی کلاس جوری برخورد میکنه و مسولیت به پسرت میده که کم کم دوستاش جذبش میشن . یادتون باشه بچه ها حرف نفر سوم رو بیشتر از پدر مادر قبول میکنن این حرف من نیست یه روانشناس کودک گفت اینو 

بچت از بقیه بچها متفاوت تره شاید ازشون عاقل تره و مثل اونا نیس واسه همین تنها میمونه وگرنه هیچ ایرادی نداره 

کنیای با فضیلت.🪦🌬🌫🌧اگه منو اینجا آنلاین دیدین بهم یادآوری کنین برم زبان بخونم و زندگیمو جمع کنم،ممنون.

لجباز نیست ؟بعضی بچه ها دوست دارن رهبری گروه دستشون باشه به خاطر همیه به بقیه زور میگن اوناهم طردش م ...

نه لجباز نیست ولی دوست داره تو گروه راهش بدن هم تیمی و عاشققق رفاقت هست ، ولی انگار تیغ چشم شده ، کلاس های قبلی یا حتی پیشدبستانی همه دوسش داشتن 

مرسی عزیزم ، میگم بهش ولی این موضوع داره روی تمرکزش اثر بد میزاره . فکر کن زنگ تفریح له هرکی مودبانه ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم واسش ولی بهش بگو یه مدت بهشون درخواست نده. با معلمشونم صحبت کن تا با اونا صحبت کنه بازیش بدن

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

استارتر من از نزدیک دیدم کسی که این مشکل رو داشته مدرسه اش رو عوض کردن اوکی شده 

از یه غیرانتفاعی به غیرانتفاعی دیگه بردن و با مدیر و معلم جدیدش صحبت کردن و دلیل جابجایی رو گفتن ،اونام بیشتر حواسشون بوده

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.
بچت از بقیه بچها متفاوت تره شاید ازشون عاقل تره و مثل اونا نیس واسه همین تنها میمونه وگرنه هیچ ایراد ...

مرسی عزیزم ، یکم زیاد حرف میزنه ولی قبل تر اینجوری نشده ، امسال تو کلاسشون انگار تیغ چشم همکلاسیاشون شده . آخه بین ۲۲ نفر میشه که به نفر همبازی ش نشه ، خیلی درمونده شدم خودش هم همش غصه میخوره 😞

نه لجباز نیست ولی دوست داره تو گروه راهش بدن هم تیمی و عاشققق رفاقت هست ، ولی انگار تیغ چشم شده ، کل ...

از خودش پرسیدی دلیلشو ؟شاید خودش بدونه ؟مثلا یه قلدری تو کلاسشون شاید دارن اون تعیین میکنه کی بازی کنه کی نه 

از معلمش بپرس رفتار اجتماعی داخل کلاسش چطوره با بغل دستیاش گرم میگیره یا نه

بهش بگید تو دوست یابی به مشکل خورده معلم خودش اونو دوست میکنه با بقیه بچه ها 

استارتر من از نزدیک دیدم کسی که این مشکل رو داشته مدرسه اش رو عوض کردن اوکی شده از یه غیرانتفاعی به ...

مرسی عزیزم سخت نیست الان عوض کردن مدرسه میترسم افت تحصیلی بشه بدتر بشه موندم 😞