وقتی میگم اقا وقتی نمیتونی کو..ه زندگی کردن نداری بچه نیار وقتی شوهرت بداخلاقه بچه نیار هیچکس یهو بد نمیشه هیچکس (به جز عده معدودی که ورشکست میشن از هر هزارتا یدونه) یهو فقیر نمیشن وقتی بچه اوردی حق نداری ولش کنی حتی اگه چوب کردن تو باسنت تو قبلش میتونستی انتخاب کنی که زندگی نکنی ولی بعدش دیگه حقه انتخاب نداری اره من قضاوت میکنم و میگم خیلی پستید از حیوونم پست تره کسی که بچه نوزادشو ول میکنه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
میدانی خیلی کاربرا همین جا گفتن وقتی میگن خونه ندارید ماشین ندارید پول ندارید کار ندارید دیگه نمیزاریم بگن بچه هم ندارید حسرت بچه را بدلمون نمیزاریم پس میاریم
منطق در این حد !!!
پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید
من خودم شده بارها تو تاپیکایی از این دست که شرایط افراد و نمیدونم تایپ هم کردم
اما
بعدش فکر کردم گفتم ممکنه هر کلمه من باعث رنجشی در دل کسی بشوه
یا خدای نکرده انرژی منفی نظرم به خودم برگرده
از بعضی مسایل رد بشین
چو ایران 🇮🇷 نباشد تن من مباد 💗بدین بوم و بر زنده یک تن مباد💖اگر سر به سر تن به کشتن دهیم دریغا که کشور به دشمن دهیم 🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد
تا یه جاهایی حرفاتو قبول دارم اما انسان به امید زنده س به امید روزای بهتر به امید خدای مهربون اگه امید نباشه انسان با مرده هیچ فرقی نداره اون من تو هر کسی که داره شوهر بداخلاق یا مشکلات یا بی پولی رو تحمل میکنه و صبوری میکنه به امید روشنایی زنده س که بچه دار شدن هم جزئی از اونه
و نکته ی خیلیییی مهم افسردگی پس از زایمان که مردا اصلا توجه ندارن تو چه میدونی اون مادر چیییی کشیده و تا کجا تحمل کرده که جگرگوشه شو میذاره و میره؟!