2789
عنوان

نذر

432 بازدید | 6 پست

سلام دوستان ميخواستم ببيتم كسي تا حالا نذر كرده كه تا برآورده شدن حاجتش هر روز يك كار خير انجام بده ؟ 

اگه نذر كرديد ميشه بگيد چه كارايي انجام دادي و آيا جواب گرفتيد؟ به من گفتن براي حاجت گرفتنم اين نذرو كنم اما خيلي نياز دارم كه راهنماييم كنيد و بهم ايده بديد. ممنون 

ايشالا درمان سرطان كشف بشه

چن ساله واسه گرفتن حاجتم هر کاری که بهم گفتن انجام دادم هر دعا وختم وچله ای که فکرشو بکنی ولی این نذری که شما گفتیو نشنیده بودم لطفا شما واسه من دعا کن منم واسه شما دعا میکنم

چن ساله واسه گرفتن حاجتم هر کاری که بهم گفتن انجام دادم هر دعا وختم وچله ای که فکرشو بکنی ولی این نذ ...

ايشالا به اميد خدا شما حاجتتونو از خدا بگيريد و دلتون شاد بشه

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

به دیگران خوبی کن، 

حتما جواب میگیری چون خوبی به خودت برمیگرده

به هر کسی که دستت میرسه کمک کن، مثلا هرگز توی خیابون آشغال نریز حتی تراکت های تبلیغاتی که بهت میدن بریز سطل آشغال (کمک میشه به سوپور شهرداری)، 

غذا، پول به فقیر بده، به بچه های خیابونی خوراکی بده (دستفروش ها)، وسیله ای تو خونت داری که نیاز نداری بده به اینایی که شبا تو آشغالها دنبال روزی میگردن، به گربه های تو خیابون غذا بده (جوری نگات میکنن انگار دعات میکنن)، یکی تو مغازه بود پول خرید نداشت براش حساب کن اگه تونستی، غیبت و بدگویی کسی رو نکن، کسی رو پیش دیگران خراب نکن، با حرف یا رفتارت دل کسی رو نشکن (خیلی مهمه)، به خانواده خودت و خانواده شوهرت خوبی کن و .... خیلی کارهای دیگه مثل اینا.

مطمئن باش دعاهات مستجاب میشه که هیچ، عاقبت به خیر هم میشی. در ازای خوبی هایی که میکنی خدا هواتو داره، تضمینی.

به دیگران خوبی کن،  حتما جواب میگیری چون خوبی به خودت برمیگرده به هر کسی که دستت میرسه کمک ...

خيلي ممنون . ايشالا همه به حاجتشون برسن . 

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز