2777
2789
عنوان

با اینکه شوهرم بهم خیلی بد کرده

398 بازدید | 17 پست

بهم فحش داده کتکم زده ثابت کرده که هیچ وقت پشتم نیست وپشت خانواده شه کلی فحش بهم داده که روحمو بیمار کرده فقط تنها کاریکه کرده وسایلای خونه مثل خوراکی وبقیه چیزارو میخره ومیدونم اصلا دوستم نداره چون هیچ وقت پشتم نبوده ولی من همش درحال اثبات اینم که عاشقشم تا بفهمه وو دوسم داشته باشه وو بهم توجه کنه وپشتم باشه خودم خسته شدم به نظرتون چیکار کنم چه واکنشی داشته باشم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو دکتر... ادم فقط در صورتی میتونه عاشق همچین ادمی باشه ک خودش مشکل روحی داشته باشه. تراپی برو مشکل ...

میدونی زن اصلا به شوهرش دلبسته س

بخصوص اوایل

حالا شاید بمرور زده بشه

ولی اوایل مرد هرکار کنه زن می میره براش

برو دکتر... ادم فقط در صورتی میتونه عاشق همچین ادمی باشه ک خودش مشکل روحی داشته باشه. تراپی برو مشکل ...

منم خیلی موافقم

یه مشاوره برو. اگه عزت نفست بره بالا. قدر خودتو بدونی و بفهمه برای خودت ارزش قائلی اونم یاد میگیره بهت احترام بذارههه

رو خودت کار کن. برو باشگاه تفریح محلش نده زیاد. فقط به خودت اهمیت بده و خودتو اولویت قرار بده

اشتباهت اینه که همیشه دنبال ثابت کردن عشقتی ...دست ازسن کار بردار و شروع کن به خودت عشق ورزیدن و خودت رو در اولویت قرار دادن ...مردا  خیلی هوا برشون میداره ،خیلی آویزونشون بشی پا پس میکشن و ازت زده میشن