2777
2789

ما خانواده ۵ نفره بودیم. من و دوتا برادر

مامانم دوسال پیش فوت شد.

هر سه ما ازدواج کردیم.

بابام یه آپارتمان ۵ واحدی داره. روزی که تصمیم به ساخت اون زمین کردن گفت هرکی پول بیاره مشارکتی. شماها نصف واحدا و من نصف بعنوان صاحب زمین. بعدها در فرایند ساخت خودشم پول گذاشت و سه واحد مال اون شد. من هم پول گذاشتم و یک داداشم. هر کدوم اندازه یه واحد.

چند روز پیش سندا حاضر شدن

داداشم واحد خودشو قولنامه ای فروخته قبلا

یه واحد که خب به اسمم خورد اما اون ۳ واحدارو بابام یکی زد اسم یه داداشم و دوتاروهم اسم اون یکی

ماشینش هم اسم داداشمه

اسم منم هیچی نزده

میگه چون ضامن وام میلیاردی هستم نمیخوام اسمم باشن.

شما بودین ناراحت نمیشدین؟؟؟رفتارتون تغییری نمیکرد؟

انگار من بچه ش نیستم فقط دوتا پسر داره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیز دلم باید با پدرت صحبت کنی و علت کارش بپرسی ولی اگر پسردوست باشه کاری نمی تونی بکنی

قبلا پرسیدم میگفت تورو شوهر دادیم باید اون جوری رو بکشه. ما باید پسرارو حمایت کنیم و وضعشون خوب باشه و کمک باشه و...درصورتیکه هرکدوم خونه ماشین و کار خوب دارن و ندار نیستن

قبلا پرسیدم میگفت تورو شوهر دادیم باید اون جوری رو بکشه. ما باید پسرارو حمایت کنیم و وضعشون خوب باشه ...

بگو پدر من دختر و پسر هیچ فرقی با هم نمی کنند شما نباید فرق میزاشتی مطمئن باش در زمان پیری و مریضی دختر به حال دلت میرسه

هر نفسی که فرو می رود ممد حیات هست
بگو پدر من دختر و پسر هیچ فرقی با هم نمی کنند شما نباید فرق میزاشتی مطمئن باش در زمان پیری و مریضی د ...

الازم اون روز ۵شنبه چون طبق روال هر هفته من و شوهر و بچه ها میرفتیم خونه ش زنگ زده که بیاین منم تنهام. ماهم مسافرت بودیم ولی دوست داشتم بگم چطور زمان دلتنگیت مارو یادت میاد زمان پول تقسیم کردن پسرارو ولی جلو شوهرم حرفی نزدم

الازم اون روز ۵شنبه چون طبق روال هر هفته من و شوهر و بچه ها میرفتیم خونه ش زنگ زده که بیاین منم تنها ...

دقیقا همینه عزیزم چون فامیلی را پسر حفظ می کنه بعضی از پدرها می چسبند به پسرهاشون نمی دونم اخلاق پدرتون چه جوریه ولی اگر برادرانت آدمهای با معرفتی بودند خودشون به پدرت اعتراض می کردند که آبجی چی میشه؟

دقیقا همینه عزیزم چون فامیلی را پسر حفظ می کنه بعضی از پدرها می چسبند به پسرهاشون نمی دونم اخلاق پدر ...

اتفاقا هردو هم نظر بودن که بله شوهرت بره از پدرش بگیر و پول بیاره به ما چه. ما پول لازم داریم 

ینی بابام حتی طبق قانون ارث که دختر نصف پسره هم نداد

بعضی پدرا دوست ندارن مالشونو بدن دختر چون اعتقاد دارن داماد میخوره و باید بدن پسرشون اکثر مردای ایرا ...

آره دقیقا همینه

حالا دوست دارم وقتی زنگ میزنه بیاین خونه من بگم مگه من بچه تو هستم. برو از همون عروسات که شدن دخترت بخواه

دوست داشتم نظر بقیه رو هم بدونم پست گذاشتم

اتفاقا هردو هم نظر بودن که بله شوهرت بره از پدرش بگیر و پول بیاره به ما چه. ما پول لازم داریم ینی با ...

ای وای چی بگم خیلی سخته ان شاءالله خود خدا به پدرت بفهمونه که اشتباه کرده

ای وای چی بگم خیلی سخته ان شاءالله خود خدا به پدرت بفهمونه که اشتباه کرده

به نظرت منم دیگه نرم خونه ش و زنگ زد بگم دیگه با همون عروسات که شدن دخترت خوش باش؟؟

من بچه ۱۰ ماهه م رو میذارم میرم سرکار بابام میگه برادرات خرج دارن زناشون خرج داره گفتم خب زناشون برن سرکار هرهر خندید فقط

به نظرت منم دیگه نرم خونه ش و زنگ زد بگم دیگه با همون عروسات که شدن دخترت خوش باش؟؟من بچه ۱۰ ماهه م ...

نه یک دفعه ای ول نکن هر دفعه باهاش صحبت کن آفرین که میری سر کار ولی اگر دیدی قبول نکرد فقط تلفنی میدونی نمی تونم نظر قطعی بدم چون من کاره ای نیستم بالاخره پدره میدونی پدر خودمم این عقیده را نداره ولی حرف حرف خودشه و ما تا حالا خیلی مشکلات داشتیم امیدوارم درست بشه پدر بزرگ و مادربزرگ عمه و خاله که بزرگ فامیل باشند نداری؟ البته راز نگه دار