2777
2789
عنوان

ورزش در منزل

432 بازدید | 72 پست

سلام وقتتون بخیر 

تروخدا هرکی میدونه جوابم رو بده 

کی ورزش کنم بهتره 

مثلا قبل از صبحانه یا بعد از صبحانه 

و چیکار کنم موقع ورزش پاهام لاغر نشه 

من پارسال حدود دوسه ماه ورزش کردم پاهام خیلی لاغر شد و صورتم

من آذر مراسممه بین قرص خریدن ک این رژیم های اینستایی موندم

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

اگه میخوای لاغر بشی وقتی ناشتا هستی ورزش کن تا 2ساعت بعدشم چیزی نخور. اگه میخوای چاق بشی بعد ورزش بشین حسابی بخور. 

درمورد لاغر نشدن پاها هم راهکاری نیست. پا اولین عضویه که لاغر میشه. باز اگه بدنسازی کار کنی ممکنه. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من آذر مراسممه بین قرص خریدن ک این رژیم های اینستایی موندم

وای نه نخور ببین قرص لاغر میکنه ولی صورتتو نابود میکنه من بخدا سه ماه رژیم سخت گرفتم و ورزش کردم ۹۳بودم شدم ۸۲

ولی کمر به پایینم اب شدو صورتم خواهرم هم قرص خورد رژیم گرفت صورتش بیشتر اب شد

اگه میخوای لاغر بشی وقتی ناشتا هستی ورزش کن تا 2ساعت بعدشم چیزی نخور. اگه میخوای چاق بشی بعد ورزش بش ...

یعنی بدنسازی کمتر پا رو لاغر میکنه؟ ببین فیتنس خوبه؟

خواستی هم برنامه غذایی بهت میدم هم برنامه ورزشی ک توخونه انجام بدی

منم میخواااام

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

یعنی بدنسازی کمتر پا رو لاغر میکنه؟ ببین فیتنس خوبه؟

فیتنسو نمیدونم. ولی کار با دستگاه بهتره. درسته اونم پا رو لاغر می‌کنه ولی نه به شدت ورزش‌های هوازی. بعد یه مدت هم که مداومت کنی بدنت خوش فرم میشه. البته زمانی برو بدنسازی که لاغر شده باشی. یادمه یه دختری توی دانشگاه دیدم پشت ساق پاش عضله دوقلو به شکل خیلی زشتی بزرگ و برآمده بود. هرکاری هم میکرد کوچیک نمیشد. خودش میگفت چاق بوده رفته بدنسازی به همون شکل مونده. 

فیتنسو نمیدونم. ولی کار با دستگاه بهتره. درسته اونم پا رو لاغر می‌کنه ولی نه به شدت ورزش‌های هوازی. ...

ببخشید من همش سوال میپرسم 

یعنی ورزش نیست که رون و باسن رو پر کنه؟

ببخشید من همش سوال میپرسم یعنی ورزش نیست که رون و باسن رو پر کنه؟

البته که هست. فقط بگم فکر نکنی رون و باسنتو درست کردی همون شکلی می‌مونه. تا ورزشو ول کردی بادشون خالی میشه😅 ولی توی نت بزن ورزش‌های مخصوص ران و باسن برات میاره.