2777
2789

خواب دیدم فقط از دره خونه ی ما و همسایه روبرومون آب میاد خیلیی زیاد منم باردار بودم اما از بقیه خونه ها آب نمیومد

و اینکه لباس سفید پوشیده بودم همه چیم سفید بود مثل لباس عقد 

حلقع سفید هم داشتم 

یه روزی بر میگردی که دیگه منی وجود نداره🙃 

نزدیک محل خانه اتون چشمه و یا آب هست؟

مجردی یا متاهل؟ 

اگه مجردی قصد ازدواج داری یا نه؟ 

اگه متاهلی قصد باردار شدن داری یا نه؟ 

تعبیر هر خواب با توجه به شرایط اون شخص متفاوته!

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

نزدیک محل خانه اتون چشمه و یا آب هست؟مجردی یا متاهل؟ اگه مجردی قصد ازدواج داری یا نه؟ اگه متاهلی قصد ...

نه هیچکدوم نیست

اره مجردم 

قصد ازدواج هم یه موردی هست ولی هنوز مونده یکی از اقوامش فوت کرده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در کل خوابت خوب و خیره

و شاید همسایه خیر و خوبی و کاری براتون میکنه ک باعث خوشحالی شما میشه

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
در کل خوابت خوب و خیرهو شاید همسایه خیر و خوبی و کاری براتون میکنه ک باعث خوشحالی شما میشه

خیلی خوابه اونارو میبینم باهاشون حرف نمیزنیم 

انشالله ک خیره😁🍃

سلام عزیزم خواب خوبی دیدی آب نشونه رزق وروزیه وبزکت لباس سفیدم نشانه خوشبختی وکامرواشدن باردارشدن اونم بالباس سفید توی همین نزدیکی ی ازدواج توراه یاخودتون یا یکی از نزدیکات ک خیلی هم بهت نزدیک وصاحب بچه میشن ی دختر 

سلام عزیزم خواب خوبی دیدی آب نشونه رزق وروزیه وبزکت لباس سفیدم نشانه خوشبختی وکامرواشدن باردارشدن او ...

مرسیی عزیزم خودم منتظر خبری در مورد ازدواجم هستم انشالله تعبیرش اون بشع💕😢

نزدیک محل خانه اتون چشمه و یا آب هست؟مجردی یا متاهل؟ اگه مجردی قصد ازدواج داری یا نه؟ اگه متاهلی قصد ...

گلم جواب سوال هاتون رو دادم ها 😁

گلم جواب سوال هاتون رو دادم ها 😁

چون نزدیک خونتون آب نیست ( اگه نزدیک خونتون رودخونه بود ، خوابتون تقریبا تکرار چیزهایی بود که در بیداری دیده بودین  ) پس اون آب تعبیرش خیر و برکت زیاد و روشنایی هست ، چون خواستگار دارید و بهش فکر می کنید اون قسمت لباس سفید هم خیر و برکت و شادی هست و تعبیر خوبی داره (برای افرادی که شرایطشون مثل شما نیست می تونه تعبیر خوبی نباشه)  و چون مجرد هستید باردار بودن نشانه رسیدن به هدف هست ! 

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

چون نزدیک خونتون آب نیست ( اگه نزدیک خونتون رودخونه بود ، خوابتون تقریبا تکرار چیزهایی بود که در بید ...

مرسیی گلم ممنونم ازت🍃💕💕

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 34 دقیقه پیش
2791
2779
2792