2777
2789
من قبلا عکس انداختم که لوله سمت چپم بسته بود و هیدروسالپنکس..امروز عکس انداختم دکتره گفت دوتاش بازه

عزیزم چطور بار دوم باز بوده؟یعنی دارویی استفاده کردین؟میشه لطفا توضیح بدین؟

سرم خاک کف پای حسین است*دلم مجنون صحرای حسین است*بهشت ارزانی خوبان عالم*بهشت من تماشای حسین است*السلام علیک یا اباعبدالله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من قبلا عکس انداختم که لوله سمت چپم بسته بود و هیدروسالپنکس..امروز عکس انداختم دکتره گفت دوتاش بازه

خیلیم عالی

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

درمانی انجام دادی برای لوله ات ؟؟؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
درمانی انجام دادی برای لوله ات ؟؟؟

نه درمانی انجام ندادم ..عکس رنگی قبلیم که گرفتم دکتر رادیولوزی نوشته بود لوله چپ بسته لوله راست باز.....بردم دکترم نشون دادم برگشت گفت از نظر من لوله راستت هم بسته است ..گفت بیا برات لاپاروسکوپی کنم..گفتم خانم دکتر به یه عکس نمیشه استناد کرد من دوست ندارم عمل کنم ..یه بار دیگه هم عکس رنگی بنویسین میرم این دفعه کاخ انجام میدم ..گفت لازم نیست ..و من اصرار کردم دوباره نوشت برام...من هم اومدم  چند وقت از عنبر نسا استفاده کردم حالا نمیدونم عنبر نسا اثر کرد یا عکس رنگی قبلیه اشتباه بود

نه درمانی انجام ندادم ..عکس رنگی قبلیم که گرفتم دکتر رادیولوزی نوشته بود لوله چپ بسته لوله راست باز. ...

عنبر نسا که عالیه . منم سال قبل سه ماه دود دادم هر بار ده روز . شما چقدر دود  میدادی ؟. به نظرم همون تاثیر داشته . چون عکس رنگی دقیقه .

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
نه درمانی انجام ندادم ..عکس رنگی قبلیم که گرفتم دکتر رادیولوزی نوشته بود لوله چپ بسته لوله راست باز. ...

من دیگه نرفتم عکس رنگی بگیرم نمیدونم باز شده یا نه ؟؟؟ کی بهت گفته بود عنبر نسا لوله رو باز میکنه ؟؟؟ خیلی امیدوارشدم 

من دیگه نرفتم عکس رنگی بگیرم نمیدونم باز شده یا نه ؟؟؟ کی بهت گفته بود عنبر نسا لوله رو باز میکنه ؟؟ ...

تو یکی از تاپیک های درمان گیاهی چسبندگی لوله ها خوندم..گفتم بزار یه تستی بزنم که نزدیک ده باری امتحان کردم ..اوایل استفاده احساس سوزش میکردم اما به مرور خوب شد احساس سوزش....حتی تبخال هم زده بودم عنبرنسا خشکش کرد....فقط باید اصلشو بخرین..ما نزدیک محل کارمون یه عطاریه از اون گرفتم کیلوویی 25...گفت کیلویی پنجی ودهی هم هست که تقلبیه اونا

چجوری تست کردی؟

میشه برای مادرشدنم یه صلوات مهمونم کنی؟                         🌹الا بذکر الله تطمئن القلوب🌹
عنبرنسا رو گرفتم رو شعله گاز بعد از شعله ور شدن انداختم تو قوطی رب یا شیشه مربا ...بعد نزدیک وازن کر ...

مرسی عزیزم.وقتی احساس سوزش کنیم یعنی عفونت داریم؟

سرخود استفاده کردنش مضر نیست؟

میشه برای مادرشدنم یه صلوات مهمونم کنی؟                         🌹الا بذکر الله تطمئن القلوب🌹
تو یکی از تاپیک های درمان گیاهی چسبندگی لوله ها خوندم..گفتم بزار یه تستی بزنم که نزدیک ده باری امتحا ...

مال من اصل جنس بوده خودم رفتم از روستا آوردم .خخخخ .