2777
2789

انشاالله حالت سریع خوب بشه و قلبت اروم بگیره 

برای منم یک امشبو دعا کن دارم از درد جون میدم

چـو ایران نباشـد تنـ من مباد🌱️نه مرگ آنقدر تلخ است نه زندگی آنقدر شیرین که انسان برای این دو شرفش را بدهد 🙂غمت نشسته بر جانم، نفس بکش ایرانم.🕊️ 🖤‏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دعا کردم واست همین الان🤲🏻😔

مرسی گلم انشاالله به خواسته قلب مهربونت برسی

بدنم عقونت کرده از صبح افتادم ی گنار ااانم از خواب پاشدم نمیتونستم نفس بکشم ی چیزی تو گلومه ببخشید ولی حتی نمیتونم اب دهنم و قورت بدم 

الان فهمیدم هیچی بهتر از سلامتی نیست

چـو ایران نباشـد تنـ من مباد🌱️نه مرگ آنقدر تلخ است نه زندگی آنقدر شیرین که انسان برای این دو شرفش را بدهد 🙂غمت نشسته بر جانم، نفس بکش ایرانم.🕊️ 🖤‏

توکلت به خدا باشه برا منم دعا کن بچم بمونه ابجی و سالم باشه وگرنه زندگیم از هم میپاشه 😔😭

نترس عزیزم اصلا نترس خدا بزرگه چشم دعا میکنم تو هم برا من ذعا کن همین الان خواهش میکنم 

ولی اون بچه را خدا خودش نگه میداره همسایه ما هم مثل تو ترس داشت ولی خدا بخواد نگه میداره معجزه میکنه علی اصغرو صدا بزن 

با اون مظلومیت بچگیش نزد خدا دعا کنه خدا بچه تو حفظ کنه

مرسی گلم انشاالله به خواسته قلب مهربونت برسیبدنم عقونت کرده از صبح افتادم ی گنار ااانم از خواب پاشدم ...

انسالله مهربونم 

اره منم کاهی ناشکر میشم ولی دست خود ادم نمیشه 

هیچی از سلامتی مهمتر نیس خدا بزرگه 

انسالله خوب شی همیشه حال تنت و قلبت شاد باشه

انسالله مهربونم اره منم کاهی ناشکر میشم ولی دست خود ادم نمیشه هیچی از سلامتی مهمتر نیس خدا بزرگه انس ...

مرسی قشنگم خیلی قلب مهربونی داری گلم 🫀🥲

😔😔😔سخته خیلی سخته جلو چشام همه ارزوهام سوخته

بخدا سخت نیست

تو خیلی واسه خودت سختش کردی

چه بهتر که اگه نمیخواد الان بره

مطمئن باش خدا یه زندگی بهتر برات در نظر داره

،،،،هیتلرم خوبه ولی من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم ،،،، انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌

انشالله که همینطور باشه من دیگه به زندگیم امیدم نمونده😔

سعی کن خودتو سرگرم کنی تا فکر و خیال یکم راحتت بزاره

،،،،هیتلرم خوبه ولی من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم ،،،، انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌

توکلت به خدا باشه برا منم دعا کن بچم بمونه ابجی و سالم باشه وگرنه زندگیم از هم میپاشه 😔😭

عزیزم من واست سر نمازم  دعا کردم میدونم خبر های خوب میدی 

انشالله به حق طفلان معصوم نی نی تو سالم بغلت بگیری رندگی خوشبختی داشته باشی و بیایی اینجا مژده بدی حتما بیا بگو باشه که نی نی ات تو بغلت بهش شیر میدی به ما هم بنویس 

ازت خواهش دارم موقع زایمان‌ گناهای ادمها پاک میشه خدا قشنگ دعاهارا میشنوه اگه یادت بمونه منو هم دعا کن غریبه هستیم  

کاش یادت بمونه یه عروس شکسته …