2777
2789
عنوان

حالم از این زندگی بهم میخوره💔

202 بازدید | 10 پست

من ازدواج کردم یک ماهه عقد کردم

پریشب مجلس نامزدیم بود دوستامو دعوت کردم هیچکدوم نیومدن 

از یه هفته قبل گفتم بهشون ولی نیومدن ... مجرد که بودم با یکی رل بودم به قول خودش واسم میمرد ببخشید ادعای دوست داشتنش ک...ون خرو پاره میکرد هی عزیزم و عشقم و اینا ... تهش بهم گفت ج...ده ای!!! گفت من یه دختر واسه پسر داییم جور کردم باهم رفتن اسپانیا( فک نمیکنم راست باشه) می‌گفت کاش خودم با اون دختره رل میزدم تو رو مچسبوندم به پسر دایی لاشیم!!! یا یه سری تو دعوامون بهم گفت دوست دختر پسر خاله ام واسش آیفون خریده اون وقت پسر خاله ام ازش میناله میگه بده!!! یا وقتی ازدواج کردم گفت دوست دختر رفیق من ۶ ساله باهاشه تازه منت رفیقمو می‌کشه که بیاد بگیرتش!!!  نمی‌دونم یه عده چیکار میکنن هم رفیق پایه و مهربون گیر شون میاد هم همه دوسشون دارن 

با اینکه الان ازدواج کردم و شوهرم هرچی می‌خوام واسم فراهم می‌کنه اما حرف های اون پسره ی بی همه چیز دوزاری هنوز رو دلم مونده...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برین ب هرچی آدم و حرف ک از گذشته مونده

خدا دوست داشته ک نسیب اون پسر عنچوچک نشدی

دوستانم اگه دوست واقعی باشن واقعا و کار مهمی نداشته باشند ب نظرم باید میومدن

ولی اگه نیومدن هم بگو لقشون

خداوند مرا دوست دارد و نگه دار من است✨️🤍
برین ب هرچی آدم و حرف ک از گذشته موندهخدا دوست داشته ک نسیب اون پسر عنچوچک نشدیدوستانم اگه دوست واقع ...

خیلی زورم میاد وقتی حرفاش یادم میاد بهش گفتم یه دختر چقدر می‌تونه پست و حقیر باشه که به یه پسر التماس کنه تا بیاد خواستگاریش!!! اونجایی که در مورد پسر داییش و دوست دخترش گفت منم بهش گفتم منتظر بشین تا کات کنن تو هم برو با اون دختره رل بزن آویزون که هستی

پسره خیلی بی لول و چیپ بوده

بعد جالب اینجاست زمین و زمان رو میزد تو سر من همه رو با من مقایسه میکرد به خودش ک می‌رسید می‌گفت همه که مثل هم نیستن!!!

خیلی زورم میاد وقتی حرفاش یادم میاد بهش گفتم یه دختر چقدر می‌تونه پست و حقیر باشه که به یه پسر التما ...

اون از فشار و عقده گفته اون حرفارو

توام خوش باش با همسرت تا ماتحتش جزغاله بشه

خداوند مرا دوست دارد و نگه دار من است✨️🤍
مصداق بارز خوشی زدن زیر دل. عزیزم تو سر زندگیت نشستی حیف نیست اعصابتو برای یه بی پدر مادر دوزاری بری ...

همسن بودیم من ۱۹ سالمه 

اصلا یه دروغایی می‌گفت شاخ در میاوردم 

مال یه شهر دیگه بود وقتی ازدواج کردم می‌گفت من اومدم مشهد جلو در دانشگاهت یکی از دوستاتو سوار کردم بردم باغ ویلای رفیقم قراره آبروتو ببره!!! چندتا سوال ازش پرسیدم چرت و پرت جواب داد فهمیدم ک...شر گفته عکس فیک از تو پینترست از خودش میداد میگفتم فیکه ثابت هم میکردم می‌گفت نه من پیجم بالاست بدنسازم فن پیج دارم عکسامو برمیدارن ادیت میزنن!!!! یا تو روبیکا زنگ میزدم تماس رو بیصدا میکرد گاهی اوقات باگ داره واسه طرف مقابل بیصدا نمیشه صدا کامل میومد گفته بود تنها زندگی میکنم ولی صدای مامانش کامل میومد بعد ازش پرسیدم تنهایی الان؟ برگشت خیلی شیک ب دروغ گفت آره!!!