2777
2789
عنوان

عشق یا موفقیت

313 بازدید | 49 پست

سلام دوستان من امسال پشت کنکوری هستم ولی امیدی ندارم برای اینکه قبول بشم ، نمیره تو مغزم🚶‍♀️💔سختمه

بعد یکی از اقوام که دوسش دارم خواستگاری کردن و اگه قبول کنم دیگه نمیتونم درس بخونم

اینکه پسره خیلی با عرضه و کاری هست ، وضعشون خیلی خوبه ، خانواده خوبی داره از نزدیک میشناسیمشون

خیلی تلاش میکنه ، و اینکه یکم فاصله دارن با ما حدود 1 ساعت و ۴۵ دقیقه اینا ، منم تک دخترم واقعا نمیدونم چیکار کنم

شما باشین چیکار میکردین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

موفقیتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت 

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

چرا نمیتونی درس بخونی؟

اگه نمیذاره درس بخونی اصلا و ابدا قبول نکن چون همچین تفکری خیلی جاها هم ممکنه محدودت کنه جلوی پیشرفتت رو بگیره

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

موفقیت حداقل یه تکیه به خودت بتونی کنی اگه مشکلی پیش امد وضیعت این زنارو میبنی تو نینی سایت من که ترسیده شدم از ازدواج از وقتی تو این سایتم دقتمو بردم بالا تو انتخاب

من اگر جای تو بودم قبول نمی‌کردم اما تو ممکنه معیار های دیگه ای داشته باشی 

منم ADHD دارم ، وسواس و افسردگی حاد هم دارم و درس خوندن برام مثل کوه کندن میمونه اما باید بتونم ، تا تکلیف درس و دانشگاهم معلوم نشه اصلاً کسی رو تو زندگیم راه نمیدم 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

موفقیت حداقل یه تکیه به خودت بتونی کنی اگه مشکلی پیش امد وضیعت این زنارو میبنی تو نینی سایت من که تر ...

والا 

اسی یک تاپیک در ابن مورد من دارم بخون 

قطعا باید هر دختری اول موفق بشه به یک‌جایی برسه بعد ازدواج کنه اصلا میگی طرف یک پارچه آقا هزار تا اتفاق دیگه ممکنه پیش بساد

کاربری دست ۲ الی ۳ نفر می باشد🤷🏻‍♀️ ببخشید اگه تاپیک زدم و جوابتونو ندادم چون حوصله ندارم 🚶🏻‍♀️