2777
2789
پس چرا پیش ما نیسسسالبته تا حالا نپرسیدم از مغازه ها اما ندیدم جایی باشهبنظرت مغازه ها و سوپریا دارن ...

نه بابا

یه سرایدار پیره بدخت چطور درست میکنه

من گلستانم بیا گلستان بخر سومری شبانه روزی هم داره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی تو گوگل سرچ کن طرز تهیه شو یاد بگیر خودت درست کن، راحته درست کردنش، خیلی هم خوشمزه تر از بیرونیش میشه، من هفته پیش درست کردم جات خالی ،خیلی خوب شد

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
اسی تو گوگل سرچ کن طرز تهیه شو یاد بگیر خودت درست کن، راحته درست کردنش، خیلی هم خوشمزه تر از بیرونیش ...

نوش جونت

ولی حس میکنم ب خوشمزگی بیرون نمیشه😂

نوش جونتولی حس میکنم ب خوشمزگی بیرون نمیشه😂

زنده باشی عزیزم.

آخ که من چقدر جنوبیا خصوصا خوزستانی های عزیز رو دوست دارم. قلباتون مثل خاک عزیزتون گرم و مهربونه، ما همیشه تا ابد مدیونتون هستیم و دوستتون داریم. من دقیقا شمال کشورم و شما جنوب ایران جان، اگه میتونستم با کمال میل اشترودل  مهمونتون میکردم 💚 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
زنده باشی عزیزم.آخ که من چقدر جنوبیا خصوصا خوزستانی های عزیز رو دوست دارم. قلباتون مثل خاک عزیزتون گ ...

خیلی ممنونم عزیزدلم لطف داری❤️

شما حتما خوبید که بقیه رو خوب میبیند

چه مهمون نوازید❤️😍فدای تو گلم نظرلطفته

خیلی ممنونم عزیزدلم لطف داری❤️شما حتما خوبید که بقیه رو خوب میبیندچه مهمون نوازید❤️😍فدای تو گلم نظر ...

خواهش میکنم عزیزم.

مهربانی محبت شما عزیزان زبانزد هست دوست خوبم ♥️.

ان شالله زنده و پایدار باشید ♥️💚🌺🌹