سامیرانا مدیر عضویت: 1403/04/21 تعداد پست: 421 عنوان یه خارجی تو تلگرام بهم پیام داده | مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 22 پست خیلی حس میکنم مشکوکه ولی خیلی خوب انگلیسی حرف میزنه انگاری پروفایلش. واقعین عکس های خودش و شوهرشه یعنی سرکاریه؟ شما بودین چ میکردین؟ برا سلامتی خواهرم صلوات بفرستین ممنونم🥲❤️ 1403/08/12 | 00:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سامیرانا مدیر استارتر عضویت: 1403/04/21 تعداد پست: 421 چی میگه حالا شات گذاشتم فقط نوشته سلام چطوری خوبی من اهل امریکام خودتو معرفی کن اینا برا سلامتی خواهرم صلوات بفرستین ممنونم🥲❤️
سامیرانا مدیر استارتر عضویت: 1403/04/21 تعداد پست: 421 شمارش مال کجاس؟ شمارشو مخفی کرده ایدیه فقط برا سلامتی خواهرم صلوات بفرستین ممنونم🥲❤️
سامیرانا مدیر استارتر عضویت: 1403/04/21 تعداد پست: 421 اون لاشی بیش نیست ها پس بلاک کنم برا سلامتی خواهرم صلوات بفرستین ممنونم🥲❤️
_پناهک_ عضویت: 1402/04/01 تعداد پست: 549 شات گذاشتم فقط نوشته سلام چطوری خوبی من اهل امریکام خودتو معرفی کن اینا چرا باید ی خارجی از آمریکا همینطور رندوم ب ی نفر پیام بده :/باور نکن و جوابشو نده .. گهی گریان، گهی خندان، گهی چون اَبر سرگردان، گهی عاقلتر از عاقل ، گهی نادانتر از نادان! 🪴
سامیرانا مدیر استارتر عضویت: 1403/04/21 تعداد پست: 421 چرا باید ی خارجی از آمریکا همینطور رندوم ب ی نفر پیام بده :/باور نکن و جوابشو نده .. اره منم تعجب کردم ازش پرسیدم گف از ی گروه ایدیمو پیدا کرده بهش گفتم من عضو هیچ گروهی نیستم گفت خوبه😐 برا سلامتی خواهرم صلوات بفرستین ممنونم🥲❤️
هلن_۷۸سابقم عضویت: 1397/12/19 تعداد پست: 8783 همین تو ایسنتا بهم پیام داده ک بهم کمک کن برسم لندن برات غرامت واریز میکنم زود بلاک کن و همچین چیزایی رو جواب نده ممکنه هکر باشه کلاه بردار باشه ک بخاد غز حسابت استفاده کنه خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤
سامیرانا مدیر استارتر عضویت: 1403/04/21 تعداد پست: 421 همین تو ایسنتا بهم پیام داده ک بهم کمک کن برسم لندن برات غرامت واریز میکنم زود بلاک کن و همچین چیزای ... ممنون بلاکش میکنم برا سلامتی خواهرم صلوات بفرستین ممنونم🥲❤️