2777
2789

خیلی جدی نگیر مهمونیا رو 

تو نمیدونی اون لباس میلیونی و لبخندهای نمایشی ، چ واقعیت‌های تلخی پشت پرده دارن

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی جدی نگیر مهمونیا رو تو نمیدونی اون لباس میلیونی و لبخندهای نمایشی ، چ واقعیت‌های تلخی پشت پرده ...

اخ نگو پنج تومن دادم یه پیراهن مشکی ماسکی ساده ساده انقد بهش فک میکنم عصبی میشم که نگو

اخ نگو پنج تومن دادم یه پیراهن مشکی ماسکی ساده ساده انقد بهش فک میکنم عصبی میشم که نگو

اره عزیزم 

تو خودت غصش میخوری 

خیلیا با جنگ دعوا خریدن با اوقات تلخی خریدن 

یا حتی بعد مهمونی دعوای شدید کردن و.... 

آدما همشون از درون غمگینن ... بخواب عزیزم

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

دقيقااااصلااااا ظاهر ملاك نيست

منم ب تمام ....  رابطه های عاشقانه غبته میخورم 

ب تمام عشقهای ک کنار همن .....  

2790
2778
2791
2779
2792