ayda۱۳۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 613 عنوان بچه ها بیایین 29 بازدید | 5 پست دارم میترکم امروز تولد پسرم بود همه چی خوب بودا رفتیم کیک گرفتیم یکم چرخیدیم بیرون اومدیم خونه شام خوردیم بعد ک میخاستیم شروع کنیم تولد رو من گفتم عکس بگیرم ی چندتا گرفتم بعدش یهو همه چی بهم ریخت دخترم گریه کرد من ک من فوت نکردم شمع رو داداش فوت کرد بروشنش کردم ک اونم فوت کنه هعی تکرار کرد ن گذاشت از پسرم عکس بگیرم ن هیچی منم عصبی شدم وخودمم نشستم گریه کردم هرچند بعدش خوب شدیم ولی خیلی ناراحتم ک پسرم گریه کرد امروز اونم بخاطر من انقدر عذاب وجدان دارم ک حد نداره خدایی اکانت سوممه چرا الکی تعلیق میکنین اخه والا دیگ شماره ندارم بیام نی نی یار جان رسیدگی کن😏😒 1403/08/12 | 00:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ayda۱۳۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 613 تو ازاون دوتا بچه هم کوچیکتری والا خیلی ناراحتم بخدا چیکار کنم عصبی میشم گریم میگیره خدایی اکانت سوممه چرا الکی تعلیق میکنین اخه والا دیگ شماره ندارم بیام نی نی یار جان رسیدگی کن😏😒
ayda۱۳۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 613 کسی نیس خدایی اکانت سوممه چرا الکی تعلیق میکنین اخه والا دیگ شماره ندارم بیام نی نی یار جان رسیدگی کن😏😒
یردنسکا۷ عضویت: 1402/07/03 تعداد پست: 2863 خیلی ناراحتم بخدا چیکار کنم عصبی میشم گریم میگیره اشکال نداره خودتو ناراحت نکن اونا بچن زود فراموش میکنن تو رو خودت کار کن ازاین به بعد
ayda۱۳۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 613 ینی بچم تا همیشه یادش میمونه خدایی اکانت سوممه چرا الکی تعلیق میکنین اخه والا دیگ شماره ندارم بیام نی نی یار جان رسیدگی کن😏😒