ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
تازه خریدن حالا حالا ها قراره بهش بزنند تصادف کنه بلاخره این چیزا هست هر چند هم رانندگی پدرتون خوب باشه
ب اینا فکر نکن با ده جلسه هم راننده نمیشی شما بیشتر باید تمرین کتی
برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
مگه قراره همین فردا ماشین رو بفروشین؟تازه خریدن حالا حالا ها قراره بهش بزنند تصادف کنه بلاخره این چی ...
نه اما چون ماشین صفر بود دلم خیلی سوخت تازه هم خریده،دست فرمون بابام خیلی خوبه هر ماشینی داشته ماشاالله آخ نگفته ناراحتیم ایناس،آره من که حالا حالا نمیشم
اما شرایط مالیشون خوبه،خسیسن خیلی،اگه با ماشین خودش میزدم منو میکشت،بابام گفت بهش نگو زدی به ماشین من،بعدا یه موقع بخوای ماشینتو عوض کنی عوض نمیکنه واقعا هم همینطوریه