2777
2789
عنوان

وسواس فکری

156 بازدید | 17 پست

بچها دارم دیونه میشم خاهش میکنم اگه حوصله دارید بیاید یکم حرفامو بشنوید  واقعا دارم دیونه میشم 

دارم به سلامت عقلی خودم شک میکنم 

اینم بگم دلیل دارم 

چون نامه بستری بیمارستان عصاب روان دارم و کلی مشکل دیگ مث بیش فعالی افسردگی شخصیت مرزی 

و هنوز 18سالمم نشده 

هیچکس تو اطرافیانم درکم نمیکنن 

ازم انتظار دارن مثل یه ادم عادی و نرمال رفتار کنم 

دلم نمیخواد با هیچکس حرف بزنم چون اگه حرف بزنم میترکم واقعا میترکممممم و هیچکس تحمل چیزایی که تو ذهنم میگذره و میخوام بگمشون نداره 

میترسم ادمای اطرافمو حتا با یه گفتگوی ساده برنجونم یا این فکر که هیچکس حوصلم نداره 

همه تحملم میکنن 

یا اینکه اضافیم دارم همه رو آزار میدم 

من چهار بار جدی اقدام به خودکشی کردم 

و واقعا متعجبم که هنوز زندم 

یبار رفتم تو کما یبارش دوبار عمل شدم 

و یبارش خودمو دار زدم ک زود فهمیدن 

خانوادم سخت گیرن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط بهم بگو بهت پول میدن؟

بستگی داره 

زیر ذره بین 

مثلا حتا اگه بخوام یه چیزی مثل وسایل آرایشی بخرم 

بهم نمیده بابام 

ولی خو برا مدرسه پول تو جیبی بهم میده خیلی انتظاری ندارم از نظر مالی ساپورت میکنه تا حدودی بابام   روانپزشک میرم تراپی میرم 

حتا برا کنکور کلاس اینا ثبت نام کردم 

بستگی داره زیر ذره بین مثلا حتا اگه بخوام یه چیزی مثل وسایل آرایشی بخرم بهم نمیده بابام ولی خو برا م ...

نه واسه همون روانپزشک و تراپی منظورم بود

عزیزم تنها کسی ک میتونه کمکت کنه دکتره و خودت

منم همینطور اتفاقا خوشحال باش هرچی کمتر با ادما ارتباط بگیری زندگی قشنگ تری خواهی داشت

اتفاقا هرچی میخوام کمش کنم نمیتونم انگار معتادم به ارتباط با ادما 

ولی با این حال عذاب میکشم انگار هیچکس دوسنداره باهام در ارتباط باشه 

من بخاطر بیش فعالی از بچگی مشکل ارتباط داشتم 

ولی خو مشاور بسیار خوبی هستم بیشتر ادمای دورم بخاطر قدرت تشخیص و مشاوره دادنم یجورایی ترکم نمیکنن 

تا یکی دو ماه پیش راجب خواهرم نگران نبودم که میگفتم خب وقتی که برا هم میزاریم بی قدیو شرطو بدون انتظاره 

ولی الان حس میکنم خاهرمم حوصلمو نداره 

بابام بهم گفت تو عرضه زنده موندن نداری نمیتونی تا یه سال دیگ زنده باشی خودتو میکشی 

با اینحال وقتی حمله عصبی بهم دس میده خیلی میترسه و استرس میگیره 

ورزش میکنی؟کاش استرس بخودت ندی کنکور و فلان

نه یکم که فعالیت شدید میکنم بخاطر قرصایی که مصرف میکنم تپش قلبو درد قفسه سینه میگیرم 

من الان تقریبا 18 سالمه 7 سال مداوم ورزش سنگین میکردم روزی 4 ساعت 

انقدی که تو اون سن کم بدونم عضله ای بود و سیکس پک داشتم نه خیلی زیاد 

یکم کوچولو  

نه واسه همون روانپزشک و تراپی منظورم بودعزیزم تنها کسی ک میتونه کمکت کنه دکتره و خودت

نه اینطوریش بهم اهمیت میدن 

ولی واقعا میترسم امروز راجب شخصیت مرزی زیاد خوندم 

یه سری افراد بودن 

مثلا یکی مامانش یکی پارتنرش 

انقد رفتارشون وحشتناک بود که حالم بد شد  میترسم اونطوری بشم من از بچگی چون بابام از نظر روانی نرمال نیست فوبیای بیماری روانی داشتم الان داره سرم میاد 

نه اینطوریش بهم اهمیت میدن ولی واقعا میترسم امروز راجب شخصیت مرزی زیاد خوندم یه سری افراد بودن مثلا ...

بابا نرو اونارو بخون

ببین دکتر با قرصاش کمکت میکنه

ولی خودت هم باید بخوای

ورزش کن.. کتاب غیردرسی بخون میون درسیات هرکاری ک حالتو خوب میکنه انجام بده و اینجوری نباش ک من روانیم فلانم

مثل هرکسی ک جسمش مریض میشه روحم همینه

چیز وحشتناک یا غیرقابل کنترلی نیست

فقط حس خوب داشته باش

و مطمئن باش اگه ی سری شرایطتت اوکی شه کنکورتو بدی خیلی از این علامتات میره

راجب تنهاییم نگران نباش.. والا تنها بودن تو جایی ک درکت نمیکنن و سمین خیلیم خوبه