2789
عنوان

عکس طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 55 پست
دیدی عزیزم؟

دیدم 

جای نگرانی نیست چون تست hpv شما منفیه متاپلازی به تنهایی مشکلی نداره

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم ///آقایون بیشرف دوعالمید اگه درخواست بدید اه🤬

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دیدم جای نگرانی نیست چون تست hpv شما منفیه متاپلازی به تنهایی مشکلی نداره

یعنی نیاز نیست برم کولسکوپی؟ خطرناک نیست سرطان نیست ؟ با دارو حل میشه؟ من کورتاژ کردم ممکنه از اون باشه؟ الان چی میشه من باید چیکار کنم؟

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡
یعنی نیاز نیست برم کولسکوپی؟ خطرناک نیست سرطان نیست ؟ با دارو حل میشه؟ من کورتاژ کردم ممکنه از اون ب ...

کلا تو هر خانومی با تغییرات بلوغ قسمتی از اندوسرویکس به سمت اگزو سرویکس میاد به مرور و در معرض محیط قلیایی واژن قرار میگیره و سلول ها تغییر پیدا میکنن که میشه متاپلازی

متاپلازی اگه فرد مبتلا به hpv بشه میشه دیسپلازی بعدم کنسر 

الان که شما بقیه ی قسمتای پاپ اسمیرت تیک نخورده به hpvهم مبتلا نیستی پس جای نگرانی نیست و فقط نشون میده نمونه ی پاپ اسمیر از محلی گرفته شده که بهش میگن تراسفورمیشن زون 

نه جای هیچ نگرانی ای نیست دارو هم نمیخواد

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم ///آقایون بیشرف دوعالمید اگه درخواست بدید اه🤬

یعنی نیاز نیست برم کولسکوپی؟ خطرناک نیست سرطان نیست ؟ با دارو حل میشه؟ من کورتاژ کردم ممکنه از اون ب ...

علت کورتاژ چی بوده و چند سالتونه؟

کلا تو هر خانومی با تغییرات بلوغ قسمتی از اندوسرویکس به سمت اگزو سرویکس میاد به مرور و در معرض محیط ...

عزیزم الهی که خیر دنیا و آخرت ببینی  منو میدونی از چه نگرانی دراوردی ؟ از اون موقع دارم میمیرم . الهی که دستات شفا باشه واسه هر مریضی که میاد پیشت و پدر و مادرت تا عمر دارن بهت افتخار کنن . الهی که به هر چیزی و به هر جایی که بهترینه برسی❤️ ممنون که وقت گذاشتی 🌹

عزیزم الهی که خیر دنیا و آخرت ببینی منو میدونی از چه نگرانی دراوردی ؟ از اون موقع دارم میمیرم . اله ...

قربان شما عزیزم❤️

وظیفه بود 

ان شالله همیشه سالامت باشی

خب کورتاژم که به خاطر سقط بوده تو این پاپ اسمیر حتی عفونتی هم گزارش نشده خیالتون راحت

پس  نتیجه نرماله فقط برای خونریزی های پریودیتون که میگین مداومه (نمیدونم منظور زیاد بودنشه یا چیز دیگه ای)و لکه بینی یه سونو داخلی نیاز باشه شاید بدید 

قربان شما عزیزم❤️وظیفه بود ان شالله همیشه سالامت باشیخب کورتاژم که به خاطر سقط بوده تو این پاپ اسمیر ...

سونو هم ک میگم اگه خونریزی زیاده بدید ممکنه به خاطر میومی چیزی باشه نه تغییری که بخواین نگرانش باشین

قربان شما عزیزم❤️وظیفه بود ان شالله همیشه سالامت باشیخب کورتاژم که به خاطر سقط بوده تو این پاپ اسمیر ...

قربونت برم ممنونتم عزیزدلم . زحمت کشیدی خدا برات جبران کنه الهی ❤️ من تا فردا نوبت دکترم سکته میکردم. حتما پیگیر میشم همشو میرم به امید خدا

قربونت برم ممنونتم عزیزدلم . زحمت کشیدی خدا برات جبران کنه الهی ❤️ من تا فردا نوبت دکترم سکته میکردم ...

😘💚