zane_tanhaye_shab مدیر عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 6613 عنوان عکس طلا | مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 55 پست به نظرتون ۱ قشنگتره یا ۲ممنون که نظر میدید آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم ///آقایون بیشرف دوعالمید اگه درخواست بدید اه🤬 1403/08/11 | 22:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پرنیان۵۹ عضویت: 1401/02/30 تعداد پست: 7064 اولے چراباهم فرق داره طرحش آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم
یکتا۷۴ عضویت: 1398/06/14 تعداد پست: 11488 اسی میشه یه سوال پزشکی بپرسم صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡
من_بزودی_مادر_میشوم عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 31593 دو قطعا دو شک نکن من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻
zane_tanhaye_shab مدیر استارتر عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 6613 اولے چراباهم فرق داره طرحش نداشت سرهم خودم گفتم خوبه این دوتا رو باهم بگیرم آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم ///آقایون بیشرف دوعالمید اگه درخواست بدید اه🤬
بین_الحرمین عضویت: 1403/04/31 تعداد پست: 2811 اولے چراباهم فرق داره طرحش یکیش دستبند و اون یکی گردنبند
zane_tanhaye_shab مدیر استارتر عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 6613 اسی میشه یه سوال پزشکی بپرسم بله بفرمایید آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم ///آقایون بیشرف دوعالمید اگه درخواست بدید اه🤬
تو_بگو_حسنا_خانم عضویت: 1403/06/19 تعداد پست: 825 نذاشته بودم هنوز دو رو پس یک همه گویند به امید ظهورش صلوات کاش که این جمعه بگویند به تبریک حضورش صلوات
یکتا۷۴ عضویت: 1398/06/14 تعداد پست: 11488 بله بفرمایید متابلازی رحم اگر سلول ها قابل برگشت نباشه چی میشه؟ صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡
zane_tanhaye_shab مدیر استارتر عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 6613 متابلازی رحم اگر سلول ها قابل برگشت نباشه چی میشه؟ متاپلازی اگهبرگشت پیدا نکنه میشه دیسپلازی و بعد کنسر همون سرطان آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم ///آقایون بیشرف دوعالمید اگه درخواست بدید اه🤬
یکتا۷۴ عضویت: 1398/06/14 تعداد پست: 11488 متاپلازی اگهبرگشت پیدا نکنه میشه دیسپلازی و بعد کنسر همون سرطان ممنون عزیزم🥲 الان تو جواب پاپ اسمیرم متاپلازی رو تیک زده منم عفونت و لک بینی و خونریزیای مداوم زیادی دارم یعنی مبتلا به سرطانم؟ صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡
zane_tanhaye_shab مدیر استارتر عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 6613 ممنون عزیزم🥲 الان تو جواب پاپ اسمیرم متاپلازی رو تیک زده منم عفونت و لک بینی و خونریزیای مداوم زیاد ... نه عزیزم کولپوسکوپی نیازه احتمالا بفرست جواب پاپ اسمیرو تا بگم آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم ///آقایون بیشرف دوعالمید اگه درخواست بدید اه🤬
یکتا۷۴ عضویت: 1398/06/14 تعداد پست: 11488 نه عزیزم کولپوسکوپی نیازه احتمالا بفرست جواب پاپ اسمیرو تا بگم صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡