2777
2789

چی نمیفهمم

تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲                  وزن فعلی :  ۶۲۹۰۰ وزن هدف : 59                                    به امید خدا ۵۹ میشم   😪🥲                                      tatliti به امید اومدن  خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش 

جوان هجده ساله ای که دوران خدمت سربازیش باید داخل زندان بگذرونهیا دم در پست میده یا مجرم میبره میاره ...

آهان ممنونم عزیزم❤️

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی تو شهر و استان خودت باشی در کل هر چقدر فاصلت بیشتر باشه دیر به دیر میاد مرخصی

واقعاا نه شهر خودمون نیست 

تبریز خودمون اورمیه اون 

یعنی چن ماه چن ماه میاد؟

اینکه چن ماه یک بار مرخصی میدن وقت آزاد هم دارن؟

اگر متاهل باشه که انتقالش میدن به زندان شهر خودشون و پنجشنبه تا بعداز ظهر جمعه ،یک روز کامل مرخصیه

ولی اگه مجرد باشه ماهی یک روزه فکر کنم

سربازه کدوم شهره؟ زندان کدوم شهر افتاده؟

بگو راهنماییت کنم

نگهبانی بالا سر زندان میدن ی همرا زندانی با ماشین زندان میرن دادگاه مرخصی هم بستگی به ریس زندان داره

میگم اینو میدونستم ک بالا زندان پست میدن اینکه مجرم میبرن اینور اونور چن ساعته پستش؟

خودمون تبریز هستیم افتاده ارومیه

سلامت باشه الهی

خیلی خوبه که شماهم بهش نزدیکین وقت ملاقات میتونین برین دیدنش

سربازای ما افتادن زندان تهران،اونجا سختگیری میکنن،از ماهم ده ساعت دورن ولی خب باید صبر داشت و تحمل کرد