2777
2789
عنوان

شنیدید میگن

288 بازدید | 15 پست

وقتی خیلی حالت بده و ناامیدی ب خواستت نمی‌رسی باید رها و خوشخال باشی ک برسی ؟ 

ب نظرتون درسته یا غلط ؟ 

بوده تو حال بد به خواسته هاتون برسید ؟

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر. دو. حالت وقتی. همه درها بسته. و. از همه. ناامید بودم. دریچه امید از آسمان گشوده شده

جالبه ... کار خدا عجیبه

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 

درسته..........به رها کردن اعتقاد دارم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

بنظرم خیلی وقتا باید تو اوج خواستن بیخیال بشی اینجوری حالت بهتره...

اره حالت ک بهتر از هست ولی بازم داستان همونه 

شاید طاهری بگی دیک نمیخام و بیخیال باشی ولی ته دلت هنوز میخای 

نمیدونم والا بعضیا میگن برعکسه یعنی تو اوج نا امیدی فرج و گشایش هست حتی شنیدم روایتم داریم در این مو ...

درسته منم زیاد شنیدم 

درسته مثلاا ی نمونه من دنبال ی محصولی بودم که عمرااا  پیدا نمیکردم اصن میگفتن نیس باشه هم مدلاش خیلی زشت بود تمام سایتا مغازه ها هروز میگشتم خبری نبود ببخیالش شدم ی روز همینطوری ی سایتو دیده باورم نشد اون چیزی ک میخام اورده با نصف نصف قیمت هنوزم تو شوکم 

من هر وقت بیخیال یه چیز شدم جور شد قانون جذب برای من مضخرفی  بیش نبوده همیشه هر وقت خسته شدم موضوعی و رها کردم گفتم به درک نشه دیگه مهم نیست برام و به زودی اون اتفاق یا خواسته برام افتاده و مهیا شده 

درسته

اصلا شادی و خوشحالی درونی کلید موفقیت و جذب ثروت و... هستش 

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

من انقد رها و بیخیال بودم که فک کنم خدام باورش شده هیچی برام مهم نیس

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
اره حالت ک بهتر از هست ولی بازم داستان همونه شاید طاهری بگی دیک نمیخام و بیخیال باشی ولی ته دلت هنوز ...

اون ک صدرصد من خیلیییی جاها تو زندگیم با خیلی از چیزایی ک میخواستم تو اوج خدافظی کردم ‌..

میگن کویر یه جنگل بود که به بارون گفت دوستت دارم...