2821
2789
عنوان

تیرگی واژن

| مشاهده متن کامل بحث + 43557 بازدید | 130 پست
عزیزم من نژاد آسیایی رو گفتمبعد اون چیزیم که شما داخل فیلم های پو**رن دیدی گریم ولیزر میکننچون کاسبی ...

پورن چیه اون که الکیه 

ولی خارجی دیدم سفیدن کلا نژاد اروپایی فرق داره 

ولی اسیاه اغلب سیاهن

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

تو رو خدا دست بردارید چه دغدغه هایس تو زندگی انقد چیزای مهم تری وجود داره که نگو بعدم چرا انقد اعتماد به نفس زنهای ایرانی کمه و هی بخودشون گیر میدن یا میگن واژن تیزه هست میرن لیزر ک یکی همینجا سوخته بود و بدتر شده بود یا میگن لابیا بزرگه رسما میرن سلاخی میکنن و اون همه درد و رنج و احتمال عفونت و ... اما مردها روز به روز پر روتر و با اعتماد به نفس تر میشن تا حالا دیدین یه مرد بیاد ب این گیر بده ک اون قسمتم تیره هست ‍؟ حالا چکار کنم 

به دریا رفته میداند مصیبت های طوفان را 

هزچی هست از سر مردا اضافیه 

یک مشت پررو از خود راضی ان 

ارزوهام برای خدا مینویسم اگه دوس داشتین یک آمین بگید...کمی به ارامش برسم و همیشه با همسرم برای هم بمونیم...سلامتی و خوشبختی دخترم .خودم‌.همسرم ...سلامتی طول عمر پدرمادرم
😂😂😂😂دهنت سرویس تصورت کردم با آینه داری.....😂😂😂😂😂

آخه من نوره میزنم همیشه با آینه تو حموم کار دارم ک درست همه جاش بزنم یا نسوزم اینا😅

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂
پورن چیه اون که الکیه ولی خارجی دیدم سفیدن کلا نژاد اروپایی فرق داره ولی اسیاه اغلب سیاهن

حرفی که نقل قول کردم از دکترای مامایی بود،مسلما اون بیشتر ازماها دیده

من بحثم واژنه،نه ناحیه ی لابیاها....

در کل گفتن اختلاله و طبیعی نیست روشن بودن اون ناحیه

همه فقط میان برن،انگار همه مسافرن

فرق واژن با نوحی دیکه رو نمیفهمن بعد منو مسخره میکنن😐😂

اره منم نگرفتم دارن واژنو میگن یا آنه یا لابیاها 

هرکی داره یچیز میگه

شناخت ما خانوما از بدنمون خیلی کمه

همه فقط میان برن،انگار همه مسافرن