2777
2789
عنوان

امممم چيزه

264 بازدید | 26 پست

شما فرچه و پنبه آرايشيتونو با چي ميشورين ؟ 

يا اصلا ميشورين 😐🙄

هرچند که‌ رنگ و روی زیباست مرا /چون لاله رخ و چون سرو بالاست مرا / معلوم نشد که در طربخانه خاک /نقاش ازل از چه رو آراست مرا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا این عنوانا چطور به ذهنتون میاد.  

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

یکم مایع میزنم بهش بعد میشورم.

همسرجانِ جانم💝  🦄 آمده ام نامه فدایم شو📝برایت بنویسم ...!! هرماه ،شاید یکبار شاید هم بیشتر آغوشت  ۲۴ ساعته باید برای من باشد تا پیراهن لیمویی ات بشود بوم رنگ چشم های ریمل زده به اشک نشسته ام!! اصلا میخواهم تا میتوانم صورتم را برویش بکشم تا حتی پیکاسو در کنارم کم بیاورد...آرامِ جانم ، من خسته ام و نمیشود و فوتبال دارد و استقلال میخواهد قهرمان شود حالی دلم نیست . از سرکار که می آیی باید قرص های احساسم را یک به یک روی لبهایم 💏 💕 بکاری ... یاصبح ها که شال و کلاه میکنی برای رفتن مهم نیست که چقدر  توی دلم قربان صدقه ی عسلی های خواب آلودت شوم💝 مهم این است که هیچکدام دلیل نمیشود که بوسه صبحم 💋 را نداده بروی ...قلب کوچکم که بیقراری لب هایت را بکند باید تحویلم بدهی 💕🌸💏🌸💋💋💋💕🌸الکی که نیست جانم !! یک عدد فنچ کوچک  داری که اگر به قلبش نرسی باید جان دادنش را به تماشا بنشینی...🌸💝
واقعا این عنوانا چطور به ذهنتون میاد.    

خب سواله ديگه 

من يه بار اخه با تايد شستم🙁 پوستم قرمز شد 

هرچند که‌ رنگ و روی زیباست مرا /چون لاله رخ و چون سرو بالاست مرا / معلوم نشد که در طربخانه خاک /نقاش ازل از چه رو آراست مرا 

یه بار با وایتکس شستم پاچ پاچ شد  

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....

می شورم. خیلی هم سخته. چون کرمای ضد آب می زنم باهاشون. در نتیجه با اب شسته نمی شن. با شیر پاک کن مواد روشو پاک می کنم. بعد یه مدت طولانی تو آب و سرکه می ذارم. بعدم با شامپو می شورم و می ذارم خشک بشه.

دلیل خیلی از جوشای صورت نشستن همین پد ها و فرچه ها هستن.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
ميذارم تو آب خيس ميخوره

منم اينكارو ميكنم تايدم ميريزم