2777
2789
عنوان

بیاین یه لحظه

120 بازدید | 23 پست

بچه ها کسی هست خودش یا اطرافیانش بعد از سرما خوردگی سرفه و خس خس داشته باشن یا داخل خود سرماخوردگی سرفه داشته باشن چیکار کردین خوب شد ؟( طب سنتی منظورمه ) ۵ ماه دخترم واسه ریه هاش میبرم دکتر هر سریم ک میاد خوب شه دوباره سرما میخوره بدتر از دفعه قبل میشه...

واگذار شده تاپیک های قبل از من نیست /:

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم من پسر خالم خودش همینطوره بچست بعد سرما خوردگی هم سرفه میکنه و واسه سرفش دارو مصرف میکنه

ممنون میشم تو تاپیک هام مرد  پست نذاره با تشکر🥰 و خوشحال میشم تو تاپیک ای حس ششمی و جنجالی تگم کنید ممنون🤭💫

آویشن عسل ابلیمو و اب جوش و عسل من شربت برون کلد هم برای خودم استفاده کرده بودم خوب بود گیاهیه

آره شنیدم خوبه . مرسی ازت 

عزیزم من پسر خالم خودش همینطوره بچست بعد سرما خوردگی هم سرفه میکنه و واسه سرفش دارو مصرف میکنه

آره دارو ک میخوره ولی انگار اصن اثری نداره 🤦‍♀️

عزیزم خاله من به پسرش دارو کلی دمنوش شیر میده هر روز صبح بیدار میشه دخترت یه لیوان ابجوش عسل بده

دختر گلتون چندسالشه  الانوقتی اینارو مصرف میکنه سرفش کمتر شده

ممنون میشم تو تاپیک هام مرد  پست نذاره با تشکر🥰 و خوشحال میشم تو تاپیک ای حس ششمی و جنجالی تگم کنید ممنون🤭💫

عزیزم خاله من به پسرش دارو کلی دمنوش شیر میده هر روز صبح بیدار میشه دخترت یه لیوان ابجوش عسل بدهدختر ...

مرسی عزیزم . ۱۵ سالشه هر سریم ک سرما میخوره باید ببریمش دکتر ریه یه بساطی داریم اصن . تو مدرسه ام بچه ها ویروس میارن مدام سرما میخوره 

مطمئن باش اگه بهش دمنوش ابملیمو و ابجوش عسل بدی خودش خود یه خود خوب میشه پسرخاله منم سرفش کمتر شده