2821
2789
عنوان

خاستگار سمج

165 بازدید | 17 پست

سلام دوستان من از زمان کرونا یه خاستگار دارم ک به شدت پیگیرم هست ولی متاسفانه من  قیافش رو دوس ندارم  بیشتر هم به خاطر کچل بودنش هست  جوری من رو قیافه حساسم ک الویتم هست  و بهشون گفتم نه ولی ایشون رو همه تایید میکنن و از پیگیر بودنش مشخصه که دوستم داره

الان سوالم اینه ک کسهای ک ازدواج کردن چقد قیافه مهمه چجوری باهاش کنار اومدن روشون میشه باهاشون جایی برن؟ مو هم کاشته ولی اون وسط در نیومده جلو و پشت داره فقط

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اون وسطم بعدا میتونه بکاره باهاش مطرح کن شرط بذار بکاره بعد بیاد خواستگاری شاید بیخیال شد

«کمتر ، اما بهتر»🔻دنیای ما از اضافات پر شده؛ از اشیاء ، از افکار ، از فشارها . وقت آن است که به آنچه واقعا مهم است برگردیم. از تو دعوت میکنم با تاپیک من در مسیر "حذف اضافات" همراه شوی🥰🌈

پول داره..پول که باشه جذاب میشه...ولی اگه پول برات مهم نیست که اشتباهه..باید به دلت بشینه

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

وقتی قیافه مهم برات قبول نکن 

نامزد سابق منم کچل بود فکر کردم عادی میشه نشد سر یک ماه افتادم تو کارای جدا شدن عذاب آور بود برام نشستن سر یک سفره باهاش 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

وقتی قیافه مهم برات قبول نکن نامزد سابق منم کچل بود فکر کردم عادی میشه نشد سر یک ماه افتادم تو کارای ...

خب اخه خانواده بی خیال نمیشن میگن خوش اخلاقه پولداره فلانه 

خب اخه خانواده بی خیال نمیشن میگن خوش اخلاقه پولداره فلانه

اهمیت نده منو هم با همین حرفا خر کردن بیخودی باعث شدن اسم یکی دیگه روم بمونه الان خیلی بابتش ناراحتم نباید خامی میکردم اون موقع 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

اهمیت نده منو هم با همین حرفا خر کردن بیخودی باعث شدن اسم یکی دیگه روم بمونه الان خیلی بابتش ناراحتم ...

اخه مو هم کاشته ها ولی اون وسط ندارع منم ردم نشد بپرسم چرا اونجاش نداره

میتونه من فکر گردم نمیشه

اره فکر کنم میشه  بستگی داره چقدر بخواد هزینه کنه و بانک مو برسه

«کمتر ، اما بهتر»🔻دنیای ما از اضافات پر شده؛ از اشیاء ، از افکار ، از فشارها . وقت آن است که به آنچه واقعا مهم است برگردیم. از تو دعوت میکنم با تاپیک من در مسیر "حذف اضافات" همراه شوی🥰🌈

فک کن ده سال پیش که مو داشته بود با همین سماجت  ازت خواستگاری کرده بوده و تو باهاش ازدواج میکردی.

بعد ده سال تو سال ۱۴۰۳ موهای شوهرت می‌ریخت ،تو برات اهمیتی داشت؟

از یه جایی به بعد آخرین چیزی که ادما اهمیت میدن قیافه ست.

واسه ادما خیلی کم سن و سال بنظرم یه موضوع حیاتیه چون عقل و قلبشون همه به چشمشونه،ولی واسه خانم و آقای بالای ۲۷،۳۰ نکات مهم تری هست که تو زندگی روش حساسند و اذیتشون میکنه.

اگه سنت پایینه و خواستگار خوب زیاد داری،قاطع ردش کن بره.

ولی اگه اینطور نیست،باهاش یکم معاشرت کنی میفهمی با این آدم میتونی ارتباط بگیری یانه.

دایی من ۳۵ سالشه وسط موهاش ریخته،زنش ۲۵ سالشه خیلی ناز و نازک و دخترونه ست. این دوتا یه زندگی رمانتیک قشنگ دارن. ندیدم زندایی م به قیافه دایی گیر بده. یا بگه موهات فلانه چرا.

وقتی با شخصیت ادما ارتباط بگیری قیافه خیلی کمرنگ میشه

2828
2791
2779
2792