2821
2789
عنوان

مرد دی ماهی

246 بازدید | 15 پست

به نظرتون مردهای دی ماهی چه ویژگی های خوب یا بد دارن؟ در کل خوبن؟ اونایی که شوهر دی ماهی دارن بگن راضین؟ خونگرم هستن یا سرد؟ خسیس یا دست و دلبازن؟ شوخ طبعن؟

من یکیو میشناسم خیلی شوخ طبعه و خونگرم 

بقیه ویژگی هاشو نمیدونم😂

Loving you is a losing game...💔                             _Arcade                                                                 💜Love yourself 

عصبی   مدیر محور   مرد سالار حرف خودش باشه  سرد 

از اخلاقیات محبت   هیچ نمیفهمن 

ففط به فکر غذا و مواد غذایی ان تو زندگی

۲۶ساله ام اما رنگ جوانی شادی آزادی رهایی استقلال ندیده ام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من زن دی ماهیم😍💃🏻من کلا عاشق دی ماهیام دوستمم دی ماهیه اما رلش دی ماهی بود اخلاقش افتضاح 

البته ربطی به ماه تولد نداره

من میدونم خانومای دی ملهی پایه ان

دلسوزن

میدونم جون برا رفیق میدن

عاشق مستقل بودنن

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

عصبی مدیر محور مرد سالار حرف خودش باشه سرد از اخلاقیات محبت هیچ نمیفهمن ففط به فکر غذا و مواد ...

وایییی اینکه شوهر منه

من فقط گفتم عصبیه دیگه ادامه ندادم همه این موارد رو داره

پسرام دنیام💖

وایییی اینکه شوهر منهمن فقط گفتم عصبیه دیگه ادامه ندادم همه این موارد رو داره

بابای  منم  مثل شوهره شما 

پیرم کرده به خدا   

۲۶ساله ام اما رنگ جوانی شادی آزادی رهایی استقلال ندیده ام

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 7 ساعت پیش