2777
2789
عنوان

عمه شدم😆😆😆😆😆

| مشاهده متن کامل بحث + 735 بازدید | 39 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دعا کن منم بتونم عمه بشم😢😢خوش به حالت قدمش خیر باشه الهی

انشاله خدابه همه منتظرا نگاه بندازه 

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      
اگه ننه ی این نی نی بفهمه عکس بچشو تو نی نی سایت گذاشتییییییی آی اگه بفهمه😂😂😂😂😂😂

میدونه عزیزم باهم ازاین حرفانداریم😉

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      
به دوست داشتن نیست عمع فحش خورش ملسه😂😁

اره شوهرم میگه غیرتی شدم دیگه😂

ووووی عزیزم.مبارکه.....ولی امان ازاون روزی که عمه باشی ونذارن بچه روببینی.....

آخی عزیزم فعلاکه گوش شیطون کرزندادشم خوبه حالاتابعداله وعلم😂

آمین ما ده ساله منتظریم

ای جانم خیلی سخته 

😖😖ان شالله خود امام حسین یه نظری کنه 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
وای خدا این نی نی  چه نازه . خدا حفظش کنه قدمش خیر باشه  اسمش چیه

اسم نداره هنوز😐مامان وباباش به تفاهم نرسیدن😂

انشالله

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش