2777
2789
عنوان

میرم ازدواج کنم

165 بازدید | 19 پست

میرم شوهر پیدا کنم ۱۷سالمه

مسئله اینا نیست دروغ میگم ولی خسته شدم

یورگیم کانا کانیا اولمایجاک لارا وورو یولور این یه اهنگ ترکیه و معنیش میشه دلم زخمیم به غیر ممکن ها چنگ میزنه

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

دعا مکنم برات

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

مگه تو کنکور نداری بچه

از همین خسته شدم دیگه هیچی نمیفهمم رسما ..... از صبح می خونم مغزم پوکید

یورگیم کانا کانیا اولمایجاک لارا وورو یولور این یه اهنگ ترکیه و معنیش میشه دلم زخمیم به غیر ممکن ها چنگ میزنه

دو تا پیدا کن یکی هم واسه من

کالا ست مگه

واسه خودمم نمیخوام

فکر نکن با شوهر کردن مشکلات حل میشه چ همه چی گل و بلبل بعدش میفهمی خونه پدرت چقد خوب بوده ولی قدرشو ...

خونه پدرم که عالیه

بیا اینجا۱۰دقیقه دیوانه نشدی هرچی تو میگی قبول

یکم زود خسته شدی عزیزم یه راه طولانی پیش روته قوی باش

سعی ام میکنم اما امسال خیلی کار دارم

وگرنه من کجا و شوهر کجا

حالا کجا میخوای بری .از کجا میخوای پیدا کنی.خخبابا الان اول راهته .اگه میخوای آینده روشنی داشته باشی ...

از سر واسطه های ازدواج

ولی در کل جدی نگفتم

از صبح دیوانه شدم