یه خواستگار دارم تو این اوضاع از فامیلامون هستن پسره اتریش به دنیا اومده و بزرگ شده همونجا و کارمند یه اداره هست و وضعیت معمولی داره داخل اون کشور پسره چن وقت پیش با خانواده اومدن ایران حالا مادرش میگه از دخترتون خوشمون اومده شرایط الانم اینجوریه که تازه از یه رابطه مسخره اومدم بیرون،زن داداشم به داداشم خیانت کرده وضعیت خونمون داغونه،و اینکه من دانشجوام اونا میگن ما عجله داریم و پسرمون زن میخواد چیکار کنم به نظرتون از قیافه پسره خوشم میاد و قدش ولی اخلاقش رو نمیدونم چه جوریه از طرفی شغل ایندم چی میشه تو اون کشور
فقط 25 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
عمری باشد جبران کنیم خوبی هارو چند بار، بدی هارو صد بار 💍H
از تاریخ ۱۴۰۳ کاربری ماله من شد این حساب دیگه توسط من اداره میشه نه شخص قبلی ، این حساب فیک منه و اصلی نیست گاهی ممکنه تاپیکا متناقص داشته باشن این بخاطر اینه که به خودم برای خواهرم یا دوستم تاپیک زدم و همه تاپیکا راجب من و درمورد زندگی من نیست :) یک عدد روح ازدواجی .
نمیشه با عجله ازدواج کرد که بگید باید بیشتر آشنا بشیم ار کجا معلوم که اونجا زن و بچه نداشته باشه از کجا معلوم مشکل روحی و روانی نداشته باشه . اتریشیا آلمانی صحبت میکنن کشور به شدت سردیه باید ببینی میتونی با این شرایط کنار بیای و از همه مهمتر اخلاقشه باید بشناسیش