2777
2789
عنوان

خواستگار فامیل خارج از کشور

427 بازدید | 17 پست

یه خواستگار دارم تو این اوضاع از فامیلامون هستن پسره اتریش به دنیا اومده و بزرگ شده همونجا و کارمند یه اداره هست و وضعیت معمولی داره داخل اون کشور پسره چن وقت پیش با خانواده اومدن ایران حالا مادرش میگه از دخترتون خوشمون اومده شرایط الانم اینجوریه که تازه از یه رابطه مسخره اومدم بیرون،زن داداشم به داداشم خیانت کرده وضعیت خونمون داغونه،و اینکه من دانشجوام اونا میگن ما عجله داریم و پسرمون زن میخواد چیکار کنم به نظرتون از قیافه پسره خوشم میاد و قدش ولی اخلاقش رو نمیدونم چه جوریه از طرفی شغل ایندم چی میشه تو اون کشور 

فقط 25 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عمری باشد جبران کنیم خوبی هارو چند بار، بدی هارو صد بار 💍H

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو نه

خواستگارامو دارم همین جوری رد میکنم میترسم آخرش هیچ گزینه ای نداشته باشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه سر برو ببین میتونی تو اون کشور زندگی کنی اصلا

از تاریخ ۱۴۰۳ کاربری ماله من شد این حساب دیگه توسط من اداره میشه نه شخص قبلی ، این حساب فیک منه و اصلی نیست گاهی ممکنه تاپیکا متناقص داشته باشن این بخاطر اینه که به خودم برای خواهرم یا دوستم تاپیک زدم و همه تاپیکا راجب من  و درمورد زندگی من نیست :) یک عدد روح ازدواجی .

نمیشه با عجله ازدواج کرد که بگید باید بیشتر آشنا بشیم ار کجا معلوم که اونجا زن و بچه نداشته باشه از کجا معلوم مشکل روحی و روانی نداشته باشه . اتریشیا آلمانی صحبت میکنن کشور به شدت سردیه باید ببینی میتونی با این شرایط کنار بیای و از همه مهمتر اخلاقشه باید بشناسیش 

اتریش جای خوبیهمیتونی پیشرفت کنیبهشون بگید یکم اشنا بشین بعد

خب چه جوری آشنا شم اونا میگن باید بیای اونجا زندگی کنی و آشنا شی باید درسمو ول کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

توکشورخودت  ازدواج کنی بمونی بهتره والا ما همینجوری توکشورو شهر خودمون می‌ترسیم یکی بدازاب دربیاد حالا توکشورغریب چطور میخای اعتمادکنی

بعدشم عجله ایی انتخاب نکن

بجز استارتر کسی نظرنده درمورد پستم!!!                                 لطفا یه صلوات برای ظهورامام زمانمون بفرست🫶🏼

نترس جانم خدا بزرگه فقط سعی کن خوب تصمیم بگیری ازدواج نکنی اصلا خیلی بهتر از ازدواج اشتباهه

بجز استارتر کسی نظرنده درمورد پستم!!!                                 لطفا یه صلوات برای ظهورامام زمانمون بفرست🫶🏼

توکشورخودت ازدواج کنی بمونی بهتره والا ما همینجوری توکشورو شهر خودمون می‌ترسیم یکی بدازاب دربیاد حا ...

راست میگی من وابستم به خانواده نمیتونم برم جای دور 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راست میگی من وابستم به خانواده نمیتونم برم جای دور

خب پس همه جوانبو بسنج تصمیم خیلی بزرگیه