2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با تاید بشور 

سرتو توی حموم با آب داغ بشور سعی کن زیاد آب سرد قاتی نکنی بعدش اومدی از حموم سشوار بکش 

وقتی دیدی سرتو با آب داغ شستنی خارش شدید گرفتی اونا شپشه دارن تخمشون  نابود میشن

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

شونه آلومینیومی شپش بگیرید

نرم کننده و روغن زیتونو مخلوط کنید و به موهاتون که از قبل قشنگ شونه کردین بزنید

بعد با شونه همینطور بکشید و زیر دوش بگیرید هرچی تخم و سوسکش هست بیاد بیرون

چند روز تکرار کن

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

لطیفه بزن زیاد با شونه دنده ریز فلزی مخصوص شپش 

هر روز برو کلی لطیفه بزن و قشنگ شونه کن 

یه هفته ای خوب میشی 

منم گرفتم یک ماه پیش

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد🌙💕                                       ای کاش بر قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت بر هر کسی جز من خاموش میشد✨     

شپش فقط با شامپو نمیره 

باید شامپو بزنی تا خود شپشا بمیرن 

بعد یک محلول داره داروخانه برای تخم شپشه که پوچشون میکنه 

بعد بشینی جداشون کنی 

بعد تمام لباسا و روبالشتی و پتو ملحفه هارو با اب داغ بشوری و اتو بزنی و دراخر به کل خونت اسپری درمین بزنی و جارو بکشی 

و همه اینکارارو هفته بعد تکرار کنی 

در طول هفته هم روزی دوبار موهاتو با شونه دندونه ریز شونه بزنی 

سس و سرکه و روغن هم چرته

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤